UFC

Rat s uvodnog programa proglašen borbom večeri, bonusi za Nurmagomedova i Alvesa

Mounir Lazzer vs. Warlley Alves
 screenshot
Sjajnih 15 minuta borbe Mikea Davisa i Masona Jonesa njenim je akterima donijelo po 50 tisuća dolara

Čak 14 borbi održalo se na UFC on ESPN 20 priredbi, a nekoliko sjajnih borbi i prekrasnih završnica rezultiralo je teškom zadaćom za Danu Whitea po pitanju dobitnika bonusa. Zapravo, onu za najbolju borbu bilo je malo lakše odabrati, budući da su Mike Davis i Mason Jones uistinu jako dobro zabavili sve koji su taj okršaj pratili. Konkurencija je bila borba Matta Schnella i Tysona Nama, no nije White pogriješio kad je odlučio nagraditi ovaj dvojac.

Davisu, koji je iz borbe izašao kao pobjednik, ovo je prvi bonus u trećem nastupu unutar promocije, dok je bivši Cage Warriors prvak doživio prvi poraz u karijeri, no može biti zadovoljan prikazanim te lijepom svotom na svom računu.

Puno veća konkurencija bila je po pitanju najbolje izvedbe, a tu je White odlučio nagraditi borca za kojeg je odmah izjavio kako ga je oduševio. U pitanju je Umar Nurmagomedov, debitant koji je, devet godina nakon što je svoju prvu UFC borbu odradio njegov bratić Khabib Nurmagomedov, upisao pobjedu jednakom tehnikom kao tim putem UFC-ov prvak lake kategorije.

Posljednji bonus odlazi Warlleyu Alvesu, Brazilcu koji je savladao Mounira Lazzeza na način kakav je zapravo "specijalka" Tunižanina. S tri udarca nogom u tijelu doveo je do toga da je Lazzez samo legao na pod, a onda je tamo bilo lako završiti posao. Alves je po treći put u karijeri uzeo bonus za najbolju izvedbu.

Linker
06. svibanj 2024 18:40