UFC

Reyes se oglasio nakon teškog poraza: ‘Ponosan sam, dao sam sve od sebe!‘

Dominick Reyes
 SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Bivši izazivač otkrio je da se uspješno oporavlja od posljedica koje je ostavio meč s Prochazkom

Dominick Reyes oglasio se nakon teškog poraza kojeg mu je prošlog vikenda u Las Vegasu nanio Čeh Jiri Prochazka.

Nokaut iz završnice druge runde označio je kraj glavne borbe UFC Vegas 25 priredbe, ali i treći poraz u nizu za borca koji je još u veljači 2020. godine umalo detronizirao tadašnjeg prvaka Jona Jonesa.

No unatoč teškim vremenima kroz koja trenutno prolazi u svojoj karijeri, bivši UFC-ov izazivač ne žali previše za propuštenim prilikama i prije svega je ponosan na strašan meč koji nam je priredio sa svojim suparnikom.

"Konačno sam doma i okružen sam onima koje volim. Borio sam se svim svojim srcem i dao sve od sebe. Drago mi je i što je to za većinu vas bio zabavan meč. Sretan sam, ali i uzrujan što nisam ostvario željeni rezultat. Ali borio sam se i dao sve od sebe i na to mogu biti ponosan. Volim ovu igri, no ponekad mi ona ne uzvraća tu ljubav. No, to je ono na što smo svi mi pristali. Dobro sam i dobro se oporavljam", napisao je Reyes na Instagramu pa u nastavku dodao:

"Čestitke Jiriju, bila je to strašna borba. Kakav mu je lakat sjeo! Oni udarci koje ne vidiš su oni koji će te koštati. Bog vas blagoslovio i vidimo se na idućem zadatku."

Tko bi bio idealan idući suparnik za 'The Devastatora'?

Linker
25. travanj 2024 15:26