UFC

Robbie Lawler o meču Jakea Paula i Woodleyja: ‘Nisam niti znao za tu borbu‘

Robbie Lawler
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove velter kategorije dotaknuo se i svog idućeg nastupa protiv Nicka Diaza

Nešto više od tjedan dana dijeli nas UFC 266 priredbe na kojoj će se obračunati Robbie Lawler i Nick Diaz. Dva legendarna borca odradit će revanš nakon 17 godina i Diazove pobjede nokautom u drugoj rundi. Puno toga događalo se u njihovim karijerama poslije te borbe, a Robbie Lawler jedno vrijeme bio je i prvak UFC-ove velter kategorije te je glasio kao jedan od najstrašnijih boraca na kompletnom rosteru.

Jedan od boraca koji je dao svoj komentar na ovu borbu jeste Jorge Masvidal. ''Gamebred'' i Lawler dugi niz godina trenirali su zajedno u ATT-ju i dobro se poznaju. Teško je Masvidalu bilo odlučiti se za pobjednika, no lagano je naginjao ka Nicku Diazu s kojim bi se rado i borio ukoliko on uspije savladati Robbieja Lawlera. Što se tiče potencijalne borbe između Lawlera i Masvidala, Robbie je u razgovoru za MMA Mania portal otkrio kako ga ta borba ne privlači.

''Ne, nisam baš zainteresiran. Trenirao sam s Jorgeom. Puno vremena provodili smo zajedno u American Top Teamu. Ta borba me ne uzbuđuje dovoljno da se natjeram na trening.''

Jedan od novih i brzorastućih trendova u borilačkim sportovima jesu nastupi raznih ''celebrityja'' i youtubera. Takav trend najviše promiču braća Paul, posebice Jake Paul koji je pobijedio MMA borce Bena Askrena i Tyrona Woodleyja. Robbie Lawler borac je kojeg je teško povezati s nastupima u takvim borbama, a i sam je otkrio kako ga to uopće ne interesira. Tako je na pitanje je li gledao borbu između Woodleyja i Paula odgovorio.

''Nisam gledao tu borbu. Nisam čak niti znao da se ta borba događa. Ne gledam previše borbi u zadnje vrijeme jer moj sin nije zainteresiran za to. Radije ćemo pogledati nogomet ili The Office.''

Robbie Lawler i Tyron Woodley imaju određenu zajedničku povijest. Upravo u borbi protiv ''T-Wooda'', Lawler je 2016. godine izgubio pojas prvaka UFC-ove velter kategorije. Tyron je slavio nokautom u prvoj rundi, no nije bio jednako uspješan u boksačkom meču protiv youtubera Jakea Paula jer je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom.

''Ruthless'' je trenutno na četiri poraza u nizu i u posljednjim nastupima nije izgledao niti blizu kao u svojim najboljim danima. 25. rujna tražit će povratak pobjedama protiv Nicka Diaza, a njihova borba ugovorena je na pet rundi. Nadamo se kako će oba borca podsjetiti na najbolje dane.

Linker
19. svibanj 2024 07:41