UFC

Robert Whittaker odgovorio Chimaevu: ‘On je ‘hype train‘, ako UFC želi tu borbu onda će se i dogoditi‘

 Robert Whittaker 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Chimaev je prvo prozvao Whittakera, a zatim Covingtona tako da sad ostaje za vidjeti za koju kategoriju će se odlučiti

Iako je gotovo u istom danu prozvao i Roberta Whittakera i Colbyja Covingtona, Khamzat Chimaev će se u jednom trenutku morati odlučiti za jednu od te dvije kategorije. Chimaev se nije borio od devetog mjeseca prošle godine kada je svladao Kevina Hollanda, tako da je za očekivati da će uskoro dogovoriti novu borbu.

Chimaev je po društvenim mrežama u posljednje vrijeme često znao staviti fotografije i video zapise s treninga na kojima je izgledao veće nego ikad, tako da se pretpostavilo da će se odlučiti za srednju kategoriju. No, sinoć je prozvao i Colbyja Covingtona te opet zagolicao maštu fanova, no Robert Whittaker nema ništa protiv borbe s ‘‘Borzom‘‘:

‘‘Oh da, cool – učinimo to. Kako god. Ako je to borba koja će biti stavljena pred mene, onda će se i dogoditi. Da, mislim da će to biti dobra borba. Također će biti i teška. Mislim da je on fenomenalan borac, ima puno dobrih strana‘‘, rekao je Whittaker za Submission Radio.

‘‘Mislim da ima puno dobrih strana. Također mislim da sam ja jako teška borba za njega, imam dobre ruke, mogu i rušiti ljude. Teško me je zadržati dolje. Da, to bi bila jako zanimljiva borba, ali zaustavi bih njegovu zabavu. Siguran sam da to ljudi žele vidjeti. UFC želi njega, kojeg mnogi smatraju nedodirljivim, dovesti na veće pozicije na rang listi. On je ‘hype train‘, tako da žele da se bori sa mnom‘‘, dodao je.

Za koji kategoriju i protivnika će se Chimaev odlučiti, sad možemo samo nagađati. Ako uzmemo u obzir sve što je do sada rekao i objavio, to bi trebala biti srednja. No, s Khamzatom se nikad ne zna tako da treba čekati nešto službeno.

Linker
18. svibanj 2024 01:27