UFC

Ronda Rousey oduševljena McGregorom: ‘UFC je sretan što te ima!‘

WESTWOOD, CA - AUGUST 09: Ronda Rousey attends the Premiere Of STX Films' ”Mile 22” at Westwood Village Theatre on August 9, 2018 in Westwood, California. Leon Bennett,Image: 382026459, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Leon Bennett/Getty images/Profimedia
 LEON BENNETT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Leon Bennett/Getty Images/Profimedia
Dok se svi žgražaju nad ponašanjem Conora McGregora, njegova bivša kolegica je oduševljena

"Ovo nije tehnički nokaut, ovo je prekid odlukom liječnika", vikao je glasno Conor McGregor prema sucu Herbu Deanu, nedugo prije nego je Dustin Poirier proglašen pobjednikom njihove treće međusobne borbe. A to je zapravo bio tek početak njegovih verbalnih eskapada nastalih u razdoblju između kraja borbe, do kojeg je doveo njegov lom noge i napuštanja Octagona na nosilima.

Žestoke uvrede i prijetnje, ne samo Poirieru nego i njegovoj supruzi Jolie, nisu nikoga ostavile ravnodušnim i većina je zapravo šokirana slikom kakvom je Irac ostavio iza sebe. Kažemo većina jer uvijek ima onih iznimki. Među takvima je najveća ženska zvijezda u MMA povijesti i isto tako bivša UFC-ova superzvijezda, Ronda Rousey. Ona mu je nakon borbe i svega što je uslijedilo pružila podršku putem Twittera.

"Ja sam oduševljena. Tek što si dotakao pod, ti si već krenuo promovirati svoju iduću borbu. Ja definitivno ne bih bila mentalno sposobna za tako nešto. Drugi borci, UFC i mediji mogu biti sretni što te imaju", napisala je Ronda.

Rondu fanovi pamte kao jednog od lošijih gubitnika. Nakon oba svoja poraza, od Holly Holm te od Amande Nunes, povukla se u sebe te je izbjegavala medije, a jedno dulje vrijeme nije davala nikakve izjave. Izbjegavale je i objave na društvenim mrežama, gdje je u to vrijeme bila najpraćenija osoba među svim MMA borcima i borkinjama.

Iako kod Conora uvijek postoji šansa da je to uistinu sve promocija ključna za nastavak karijere, većina vjeruje kako je Irac zapravo vođen boli pokazao svoje pravo lice. Čak i njegov najveći fan, predsjednik UFC-a Dana White, izjavio je kako izrečeno nikako nije bilo fer i korektno.

No, Rondu je svakako oduševilo te vjerojatno zavidi Conoru što ona nije bila sposobna za neke takve izjave nedugo nakon što je noga Holly Holm završila s boćne strane njene glave.

Conor se bivšoj dominantnoj prvakinji na ovoj poruci i zahvalio.

Irac je već operiran te je najavio kako će idućih šest tjedana hodati koristeći štake, no da će nakon toga krenuti ponovno se izgraditi i pripremiti za borbu. Trilogija će tako vjerojatno postati kvatrologija.

Linker
17. svibanj 2024 18:08