UFC

Sandhagen je imao priliku ‘spasiti‘ idući event, ali je odbio ponudu UFC-a!

Cory Sandhegen i Raphael Assuncao
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Cory je odlučio čekati Dillashawa i smatra da je to ‘poštena odluka‘

Sljedeća UFC-ova priredba prošlog je tjedna doživjela težak udarac. T.J. Dillashaw zaradio je posjekotinu iznad desnog oka i zbog iste odgodio svoj dugoočekivani povratak u kavez.

Loše vijesti značile su da je vodeća svjetska MMA promocija ostala bez glavne borbe nadolazeće UFC Vegas 26 priredbe koja se ovog vikenda održava u APEX kompleksu.

Nije to bila vijest koju je Cory Sandhagen htio čuti, ali je vijest s kojom se pomirio i nakon koje je odlučio pričekati oporavak nekoć najboljeg borca bantam kategorije.

"Mislim da sam to saznao dan prije vas. Da, u ponedjeljak. Samo su mi rekli da ne može nastupiti zbog posjekotine. I to su bile sve informacije koje su mi otkrili. Mislio sam da imaju nekoliko otvorenih 'main event' pozicija u lipnju i da bi tada mogli nastupiti, ali su mi rekli da to nije slučaj. Stoga ciljamo na srpanj", otkrio je Sandhagen u razgovor s Jamesom Lynchom.

Čim je bivši prvak javio lošu vijest, UFC je pokušao pronaći drugo rješenje. Coryju su tako ponudili Pedra Munhoza, ali 'The Sandman' se odlučio za čekanje Dillashawa.

"Da, ponudili su mi Munhoza, ali, da vam budem iskren, pričekat ću Dillashawa. Mislim da je to poštena odluka. Uostalom, radi se o samo nekoliko mjeseci pa i nije takav problem", zaključio je Sandhagen.

S ovom odgodom, nova glavna borba nadolazećeg event bit će ona u kojoj ćemo gledati Michelle Waterson i Marinu Rodriguez.

Linker
06. svibanj 2024 08:55