UFC

Santos nahvalio Rakića: ‘Našu borbu ne smijete propustiti, sve ću vas iznenaditi!‘

Thiago ”Marreta” Santos
 JASON SILVA, Agif via Afp
‘Obojica smo vrlo agresivni borci, no ja sam taj koji će se s pobjedom vratiti kući‘

Bivši UFC-ov izazivač Thiago Santos biranim je riječima progovorio o svom idućem suparniku, srpsko-austrijskom borcu Aleksandru Rakiću.

Dvojica elitnih poluteškaša nadolazećeg će vikenda u Las Vegasu otvoriti glavni programa velike UFC 259 priredbe. Obojica su po najavama u vrhunskoj formi i čini se da fanovi mogu očekivati jedan pravi spektakl.

"Aleksandar je iznimno čvrst borac. Mlad je i već je upisao nekoliko sjajnih pobjeda u UFC-u. Visok je, jak, ima dobar raspon ruku i snažne udarce. Vrlo je dobar u kickboxingu, a rušenjima i hrvanju okreće se po potrebi. Mislim da će ovo biti sjajan meč", najavio je Brazilac u razgovoru za MMA Junkie.

'Marreta' u ovaj dvoboj ulazi nakon poraza od Jona Jonesa i Glovera Teixeire. U karijeri nije nikad gubio tri puta zaredom, a poprilično je uvjeren i da će ovoga puta pronaći način za prekid negativnog niza.

"Pojavit ću se u boljem izdanju nego protiv Glovera. Sve ću vas iznenaditi. Bez ikakve sumnje, čeka vas fantastičan meč. Fanovi ovo ne bi smjeli propustiti. Obojica smo vrlo agresivni borci, no ja ću se s pobjedom vratiti kući", poručio je Santos.

UFC 259 uz borbu Rakića i Santosa donosi još nekoliko atraktivnih dvoboja, uključujući i tri borbe za naslov prvaka (Jan Blachowicz vs. Israel Adesanya, Amanda Nunes vs. Megan Anderson i Petr Yan vs. Aljamain Sterling).

Linker
16. travanj 2024 21:32