UFC

Sean O‘Malley ispričao urnebesnu priču sa sparinga: ‘Udario sam tipa, a on se pos**o po cijelom tatamiju‘

Sean O'Malley

 Marcus Stevens/Zuma Press/Profimedia
UFC-ov borac bantam kategorije imao je zanimljivu, ali i gnjusnu situaciju na jednom sparingu

Pregršt zanimljivosti pruža nam Sean O'Malley svaki put kad se nađe u kavezu. Atraktivni borac na glasu je kao jedan od najzanimljivijih potencijala UFC-ove bantam kategorije, ali i kompletnog rostera. Međutim, O'Malley nije zanimljiv samo unutar borilišta. Naime, ''Suga'' je često gost raznih podcasta u kojima ispriča razne živopisne priče.

Jednu možda ne baš živopisnu, ali interesantnu priču, O'Malley je ispričao gostujući u Full Send Podcastu. Radi se o događaju sa sparinga koji je odradio prije sedam ili osam godina. Naime, neimenovana osoba nije vjerovala da je Sean borac te je pristao sparirati s O'Malleyjem. Što se točno dogodilo, opisao je Sean.

''Nije mi vjerovao da sam borac. Tim (Welch) radio je u jednoj UFC-ovoj dvorani, tamo su imali ring i mi smo tog tipa doveli tamo. Nismo to napravili iz neke zle nakane, on se htio boriti sa mnom, odnosno htio je sparirati. Ja sam ga udario nogom u tijelo, a on se posrao po cijelom tatamiju. Doslovno se posrao po tatamiju. Ali mi nismo to znali, nastavili smo se boriti. Ja sam čak i stao u to, u njegovo govno. Bilo je užasno.'', započeo je O'Malley s prepričavanjem, a zatim je dodatno pojasnio.

''Nagazio sam u to, završili smo rundu, a Tim je govorio 'Tu ima govana'. Mislili smo da je jedan od pasa kriv za to. Snimali smo video, žao mi je što ga više nemamo. Bilo je to prije sedam ili osam godina. U videu možete vidjeti kako smo sumnjali na mog psa. Moj mali psić bio je tamo i stoga sam ja čistio tatami jer sam mislio da je on to napravio. Međutim, kad smo gledali video, vidjeli smo govna kako ispadaju iz njegovih hlačica. To je jedini put da se netko htio boriti sa mnom jer mi nije vjerovao da sam borac.'', objasnio je Sean O'Malley.

UFC-ovom bantamašu sada definitivno svi vjeruju da je borac, jer već neko vrijeme uživa veliku popularnost i penje se ka vrhu bantam kategorije. Sve u svemu, dobra je stvar da nitko više neće sumnjati da je borac, jer samim time puno su manje šanse da mu se gore spomenuta situacija ponovno dogodi.

Linker
18. travanj 2024 10:42