UFC

Sean Strickland ponovno kontroverzno: ‘Ako mi je sin gay, podbacio sam kao muškarac‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Mac Life)
UFC-ov borac srednje kategorije nepresušan je izvor kontroverznih izjava

Trenutno sedmorangirani izazivač srednje kategorije, Sean Strickland, poprilično plijeni pažnju raznoraznim izjavama, koje nerijetko prelaze granicu dobrog ukusa. Njegov Twitter profil takvim stvarima obiluje još više, a Strickland se sinoć dotaknuo poprilično osjetljive teme. Naime, jedan od pratitelja pitao je Seana:

''Sean, što bi radije imao? Sina koji je gay ili kćerku koja je drolja?'', na što je Sean uzvratio kontroverznim odgovorom.

''Ako bih imao gay sina, smatrao bih da sam podbacio kao muškarac, stvorivši takvu slabost. Ukoliko bi moja kćerka bila kurva, smatrao bih da ona samo želi biti poput njenog tate.''

Raznorazni odgovori na Stricklandov ''tvit'' brzo su se pojavili. Dok su neki pisali kako su sada još veći njegovi fanovi, brojni su se našli uvrijeđenima i pitali su se kako Strickland zapravo nije već otpušten iz UFC-a. Sean je vjerojatno i sam shvatio kako se dotaknuo poprilično osjetljive teme, te je djelomično pokušao ''ugasiti vatru'' novim objašnjenjem.

''SLUŠAJTE. Gay muškarci su odlični, podržavam ih i njihove izbore, sloboda! Većina gay tipova koje znam uvijek su sretni. Svi oni druže se sa svojim prijatelja cijeli dan i seksaju se. Mi heteroseksualci, mi smo sje**ni. Nama je potreban ozbiljan trud da bismo došli do seksa. Nije pošteno.'', dodao je Strickland u koji ''tvitu'' koji bi mu zapravo također mogao uzrokovati probleme.

UFC-ovi čelnici dosad nisu imali nikakve reakcije na Stricklandove izjave, iako je često imao i puno kontroverznijih od sinoćnjih. Nerijetko je borac srednje kategorije navodio kako ima želju ubiti nekog te da je zatvorska kazna jedino što ga spriječava u tome naumu. Ipak, kao da se nameće dojam da se Stricklandove izjave ne doživljavaju naročito ozbiljno, a pet pobjeda zaredom čini ga jednim od uzbudljivijih boraca u narednoj 2022. godini. Početkom drugog mjeseca, točnije 05. veljače, čeka ga meč protiv Jacka Hermanssona, a pobjeda u toj borbi, dovela bi Stricklanda jako blizu napadu na pojas.

Linker
20. travanj 2024 06:42