UFC

Sean Strickland umalo upucao čovjeka: ‘Svakog dana žalim što su svjedoci bili prisutni‘

Sean Strickland
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Poznati borac ponovno je zgrozio javnost svojim hladnokrvnim izjavama

UFC-ov borac srednje kategorije Sean Strickland (23-3, 10-3 UFC) ovog vikenda predvodit će UFC on ESPN 28 priredbu borbom protiv Uriaha Halla (17-9, 10-7 UFC). 11-rangirani Strickland vrlo je živopisna osobnost te nerijetko podijeli nekakvu zanimljivu priču iz svog života. Ovoga puta je serijom ''storyja'' na Instagramu opisao situaciju u kojoj je skoro upucao čovjeka. Vozeći se kroz Lake Elsinore u Kaliforniji, Sean se prisjetio tog trenutka jer se upravo na tom mjestu dogodio.

''Za sve koji se pitaju kako sam skoro usmrtio čovjeka, bio sam ovdje na nekakvom okupljanju i vjerojatno sam previše pričao sranja i bio idiot. U idućem trenutku jedan tip prislanja mi sačmaricu uz glavu. Ja idiot sam ga udario u lice, on je pao, a ja sam mu oduzeo oružje te sam razmišljao postoji li nekakva legalna osnova koja će me zaštiti ukoliko upucam ovog tipa u glavu. Nažalost, pogledao sam oko sebe i posvuda su bili je**ni svjedoci te sam shvatio kako ću ići u zatvor ukoliko ga ubijem. Ispraznio sam pušku, vratio je i otišao.'', opisao je Strickland kako je došlo do incidenta te u nastavku opisao svoj žal zbog prisutnih svjedoka.

''Poanta priče je: čovječe, umalo si je**no poginuo, a ja svakog dana žalim što su svjedoci bili prisutni jer sam te mogao upucati. Međutim, opraštam ti također. No ponavljam, definitivno bih ga upucao i uživao bih u svakom trenutku gledajući kako se njegova glava rasprsnula. Ipak, ne postoji pravna osnova na temelju koje smijem upucati nenaoružanog tipa koji kleči na koljenima i moli za svoj život. Volio bih da sam ga upucao, no išao bih u zatvor. Ljudi, ja nisam ljutita i nesretna osoba. Ja sam jedan od najsretnijih ljudi koje ćete ikad upoznati. Svakog dana se probudim i budem izuzetno zahvalan za život. Moguće je pucati nekome u glavu, a pritom ne biti ljut. Ako ništa drugo, može biti uživajuće.'', dodao je UFC-ov borac u najmanju ruku bizarnom iskazu.

Podsjećamo, Seanu Stricklandu nisu strane izjave koje izazivaju zgražanje javnosti. Krajem lipnja sukobio se sa svojim sparing partnerom Orlandom Sanchezom, a nedugo poslije oglasio se jednom izjavom u svom stilu.

''Volim ozljeđivati ljude. Nemojte biti šokirani kada nešto takvo učinim. Budite šokirani zbog onoga što se vi učinili. Ako želite pričati sranja o meni, no ne na internetu nego uživo, dovedite i vašu djecu. Nakon što vas udarim po ustima, vaša djeca mogu pogledati kako razbijam njihovog je*benog kukavičkog oca. Možda izvuku nekakvu pouku i ne postanu kuje poput vas.''

Linker
22. travanj 2024 12:13