UFC

Sprema se još jedna poslastica u lakoj kategoriji! Dustin Poirier protiv Michaela Chandlera krajem godine

Chandler i Poirier

 Screenshot (youtube, Ufc)
Obojica su rangirani borci

Izgleda da nas do kraja ove godine čeka još jedna odlična borba u lakoj kategoriji osim one za titulu na UFC 280 priredbi. Prema riječima Ariela Helwanija, Michael Chandler i Dustin Pioirier borit će se na UFC 281 priredbi!

Nakon što je prokockao svoju priliku za osvajanje pojasa, Dustin je najavljivao kako će čak i napustiti laku kategoriju i možda se okušati u velteru, no izgleda da je odustao od toga što je i dobro jer je ipak visoko rangirani borac. Prije tog poraza ostvario je dvije pobjede nad Conorom McGregorom kao i jednu nad Danom Hookerom.

S druge strane, Chandler je u trenutno posljednjoj borbi ostvario potencijalni nokaut godine nad Tonyjem Fergusonom koji mu je donio bonus za performans večeri. Prije te pobjede je poražen također od Charlesa Oliveire i Justina Gaethjea, a u UFC debiju je nokautirao Dana Hookera u prvoj rundi.

Podsjećamo, ova dva borca su imala verbalni sukob na UFC 276 priredbi kada je Dustin počeo vikati na Chandlera koji je u tom trenutku prolazio pored njegovog sjedala, a ubrzo su intervenirali i zaštitari. Iako je nakon toga svaki borac iznio svoju stranu priče, izgleda da je ipak Dustin taj koji je započeo sukob.

UFC 281 se održava 12. studenog (jedanaesti mjesec) u Madison Square Gardenu. Ukoliko dođe do ove borbe, ne sumnjamo kako će to biti poslastica za svakog fana borilačkih sportova.

Linker
20. travanj 2024 06:21