UFC

Stipe Miočić: ‘Ngannou je pokušao pokrenuti sport u pravom smjeru, no te stvari se neće uskoro dogoditi‘

Stipe Miočić

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Stipe je pohvalio Francisa što pokušava pokrenuti stvari na bolje, no rekao je da će puno vremena proći dok se nešto ne promijeni

O Ngannouovom napuštanju UFC-a se ne prestaje govoriti već nekoliko tjedana, a još od sredine dvanaestog mjeseca on nije dio najjače promocije. Nije se to znalo do prve UFC priredbe ove godine koja se održala početkom ovog mjeseca, a tada je informacije u javnost pustio Dana White.

Francisovu odluku dio publike podržava, a dio ne podržava što je i normalno. Vjerojatno ga i jedni i drugi žele ponovno gledati u akciji, ali pitanje je gdje. Nije tajna da je borba protiv Furyja njegova najveća želja, no Tyson je u pregovorima za veliki meč protiv Usyka.

Stipe Miočić je nedavno gostovao kod Ariela Helwanija u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje su prošli razne teme, a ipak su se veliki dio vremena zadržali i na Ngannouu i njegovoj situaciji s UFC-om. Stipe je rekao kako je Francis pokušao sport odvesti u pravom smjeru:

‘‘Razumijem ga. Mislim, proći će jako puno vremena prije nego se išta od toga što je tražio dogodi. Ngannou je pokušao sport pokrenuti u pravom smjeru što je sjajno, ali trebat će jako puno vremena prije nego se išta od toga ispuni‘‘, rekao je Stipe.

Izrazio je i želju za trećom borbom protiv Ngannoua, ali u boksu:

‘‘To bi bilo fantastično. Tako je, ja obožavam boks!‘‘, kratko je odgovorio.

Ngannou je tražio stvari koje bi sport uistinu učinile boljim, no vjerojatno je i sam znao da ništa od toga neće dobiti. Pohvalno je svakako što je pokušao, ali treba naglasiti da ipak nisu svi u njegovoj poziciji da mogu na taj način postavljati uvjete UFC-u.

Linker
15. travanj 2024 23:42