UFC

Što su o borbi Dustina i Conora rekli Pacquiao, Gaethje, Dos Anjos, Oliveira, Masvidal, Jake Paul...

Dustin Poirier, Herb Dean i Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Mnoga poznata imena ostavila su svoje reakcije na glavnu borbu UFC 257 priredbe

Kad je neka velika borba u pitanju, ne samo da ju svi s velikim zanimanjem prate nego najčešće osjete i potrebu ostaviti komentar iste u javnosti. Nije ništa različito niti po pitanju UFC 257 priredbe, gdje su svoje reakcije ostavili oni koji imaju povijest sa sudionicima glavne borbe, ali i potencijalnu budućnost. Pa krenimo redom.

"Poznajem Dustina Poiriera od njegove prve ili druge UFC borbe i drago mi je što je postao jedan od najboljih boraca svijeta", napisao je Jorge Masvidal, Dustinov trening partner i prijatelj, ali i vlasnik BMF pojasa na kojeg je McGregor još prošle godine bacio oko.

"Krasna stvar u vezi ove igre je što se uvijek svašta može dogoditi. Čestitke Dustinu Poirieru na velikoj pobjedi", napisao je jedan od najvećih boksača svih vremena i potencijalni McGregov protivnik, Manny Pacquiao.

"Mislim kako bih umirovio Conora svojih udarcima u noge", kratko je napisao Rafael Dos Anjos, čovjek itekako blisko vezan uz Conorovu karijeru, odnosno borac čija je ozljeda dovela do dva legendarna ogleda Irca i Natea Diaza.

Charles Oliveira iskoristio je priliku čestitati Dustinu Poirieru, čovjeku protiv kojeg bi mogao odraditi svoju iduću borbu i to za UFC titulu prvaka lake kategorije.

"2021. godina donijet će jednu ludu vožnju u ovoj diviziji. Bila je ovo sjajna večer borbi. Čestitke Dustinu Poirieru", napisao je Justin Gaethje, borac koji će također ove godine igrati bitnu ulogu.

Na kraju vrijedi spomenuti i reakciju Jakea Paula, YouTubera koji pokušava McGregora navesti na boksački meč. Nakon što mu je donedavno nudio milijunski iznos za njihov okršaj, sad ga je odlučio putem videa ismijati i ponuditi mu deset tisuća dolara.

Ispod teksta možete pronaći još neke zanimljive reakcije.

Linker
20. travanj 2024 06:50