UFC

Stricklandov trener o tome što je mogao njegov učenik ‘bolje‘ uraditi protiv Du Plessisa: ‘Optika i plima, a Costa je zvijer!‘

Sean Strickland (lijevo) i Eric Nicksick (desno)

 Instagram (eric Nicksick)
Trener Seana Stricklanda komentirao prošlu i sljedeću borbu svog pulena

Trener Seana Stricklanda je poznato ime. Radi se o Ericu Nicksicku koji je vlasnik XtremeCouture MMA dvorane. On je gostujući kod Ariela Helwanija dao zanimljivu tehničko-taktičku analizu na zadnji meč.

"DDP je imao taj ‘step juggernaut‘ i stalno je napadao na istoj liniji. Sean je tip borca koji donosi ‘smrt‘ s svojih ‘tisuću‘ direkata. Jednostavno trebao je biti aktivniji ‘na oko‘ kako bi još više uvjerio sudce da je on taj koji je trebao pobijediti, po meni je uradio dosta i ovako. NIsmo ga trebali umarati, lik je bio spreman. Njegov tan nije ispražnjen udarcima u tijelo" rekao je Nicksick te nastavio: "Sean zna hrvati bolje nego što ljudi misle, to ćemo forsirati u sljedećim borbama. Skratimo stvari, optika i plima".

Strickland ima novu priliku, zakazan je meč na UFC-u 302 početkom šestog mjeseca. Protivnik će mu biti brazilska zvijezda Paulo Costa. "Sviđa mi se to. Čovječe, Costa je zvijer" rekao je vidno oduševljeni Stricklandov trener.

Linker
03. svibanj 2024 10:57