UFC

Tom Aspinall uvjeren da može prebiti Jona Jonesa: ‘Smrtno sam ozbiljan‘

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Možda bi se ipak trebao vratiti pobjedama pa onda prozivati Jonesa, no ovaj bi meč svakako bio zanimljiv svima

Često se Toma Aspinalla naziva ‘‘novom generacijom‘‘ teškaša, a svojim dosadašnjim nastupima je i potvrdio da se radi o jednom jako talentiranom borcu. U trenutno posljednjem nastupu je doživio tešku ozljedu koljena i to pred domaćom publikom u Londonu.

Nedavno je Aspinall rekao kako se od ozljede oporavio i da se uskoro sprema za povratak, a tom prilikom je prozvao Marcina Tyburu. No, jučer je dao jednu krajnje zanimljivu izjavu. Naime, on smatra da bi prebio Jona Jonesa:

‘‘Ja sam jako ozbiljan oko toga – iako sam svjestan da će mi se ljudi smijati kada kažem ovakve stvari, ali ja sam ozbiljan oko toga kada kažem da mogu prebiti Jona Jonesa i sve ostale tipove na vrhu. Smrtno sam ozbiljan. To je moja životna misija trenutno. Ništa mi ne može stati na put‘‘, rekao je Aspinal za ‘‘The Craic with Peter Carroll‘‘.

‘‘To što je on najveći, najbolji borac mješovitih borilačkih vještina u povijesti sporta je meni samo veća motivacija. To je nešto što me tjera da dignem gu**cu i treniram još jače. Tybura je također dobar, mislim da je jako dobar. Nije da ima najbrži i najbolji stil ikad, ali tjera ljude da izgledaju loše. Pobijedio je sedam od osam posljednjih borbi što je jako teško u teškoj kategoriji. On je dobar meč za mene. Kada su u pitanju vještine, mislim da sam ja najbolji u kategoriji‘‘, zaključio je.

Ukoliko Jones nastavi s borbama nakon meča protiv Stipe, nije isključeno da ćemo taj meč možda i gledati. Iako trenutno ima boraca koji bi na Jonesa mogli ići puno prije nego Aspinall, no nikad se ne zna što se može dogoditi.

Linker
19. travanj 2024 21:22