UFC

Tony Ferguson izjavio da nije kriv za prometnu nesreću koju je uzrokovao u alkoholiziranom stanju

 Tony Ferguson 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ferguson se nije javno oglašavao povodom ovog incidenta, a već idućega mjeseca ga čeka novi UFC nastup

Nedavno je Tony Ferguson pod utjecajem alkohola prouzrokovao prometnu nesreću. Ispred jednog noćnog kluba je oštetio dva parkirana automobila te se i preokrenuo na krov, a sinoć su se pojavile vijesti kako je ‘‘El Cucuy‘‘ na sudu izjavio kako se ne osjeća krivim za to što je učinio.

Tony je uhićen 7.5., dakle pije točno mjesec dana. Policija ga je nakon incidenta odmah privela, a u izvještaju stoji da se borac ‘‘izričito opirao‘‘ uhićenju te je odbijao surađivati s policijom. Tonyja se tereti za vožnju u alkoholiziranom stanju, a tom prilikom je u 2 sata iza ponoći prouzrokovao veću materijalnu štetu na svom i dva ostala vozila.

Nakon policijske obrade Tony je pušten na slobodu uz jamčevinu, a ovih dana je očito imao i saslušanje na sudu na kojem je i izjavio da nije kriv. Ukoliko ga se proglasi krivim, u Kaliforniji je najčešća propisana kazna od tisuću dolara i obavezna rehabilitacija od alkohola, kao i predavanja o štetnosti istog. Zatvorska kazna je rijetko kad propisana, pogotovo za osobe koje su takvo nešto počinile prvi put.

Ferguson se nije javno oglašavao povodom ovog incidenta, a već idućega mjeseca ga čeka novi UFC nastup. Na UFC 291 priredbi idućega mjeseca ga čeka kolega veteran Bobby Green, a trenutno je u lošem nizu od pet poraza. Za pobjedu Tony ne zna od ljeta 2019. godine i pobjede nad ‘‘Cowboyjem‘‘ Cerroneom, dok je s druge strane Bobby u nešto boljoj situaciji od njega.

Linker
24. travanj 2024 19:08