UFC

Trol se okomio na Pimbletta: ‘Jesi li uzak kao Molly McCann?‘ - ovaj ga izazvao na humanitarni meč

Paddy Pimblett

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Pimblett nesuglasice želi riješiti u ringu

Notorni internetski trol, ReallyNiceDerek, koji je inače poznat po lažnim boksačkim člancima kao što je primjerice bio onaj o početku rivalstva između Tommyja Furyja i Jakea Paula, ovoga puta namjerio se na UFC borca Paddyja Pimbletta. Derek je Pimbletta uzeo na zub radi tvrdnji da će Pimblett, ukoliko se obogati, pobrinuti za to da niti jedno dijete u Liverpoolu ne ostane gladno.

Ruganje je započelo iz pretpostavke da Paddy još uvijek nije donirao nikakav novac za djecu, a Derek nije stao na tome već ga je počeo provocirati na temu njegove bliske prijateljice i UFC borkinje Molly McCann, nakon čega je situacija eskalirana.

"Hej Paddy kako si? Baš sam razmišljao o onome kad si priznao da nisi dao niti jedan novčić za gladnu djecu samo zato jer ne zarađuješ kao Conor McGregor, pa me to natjeralo da se pitam jesi li najveća prevara svih vremena? Je li Molly McCann uska kao i ti?"

Derek se zapravo referirao na Pimblettov govor na konferenciji za novinare nakon UFC eventa u Londonu gdje je nakon pitanja o tome što bi napravio da počne zarađivati koliko i McGregor odgovorio:

"Nadam se da ću jednog dana početi zarađivati kao Conor McGregor. Tada ću počet vraćati zajednici. Niti jedno dijete u ovome gradu neće ostati gladno."

Nakon što je Paddy odgovorio internetskom trolu na optužbe te mu priložio dokaze o donacijama, Derek je sugerirao kako je Paddy trebao donirati puno više novaca. Jedan od komentatora objave na Twitteru sugerirao je Dereku da se sam okuša protiv Pimbletta, te da dobiveni novac donira u humanitarne svrhe.

"Znaš što je dobra ideja, Del? Kada si već poznat kao veliki humanitarac, zašto ne uđeš u ring s Paddyjem i ne doniraš sav prikupljeni novac u humanitarne svrhe?"

Paddy je djelovao oduševljeno idejom te podržao prijedlog u cijelosti.

"Nije li ovo sjajna ideja? Što kažete ljudi? Jedan meč u humanitarne svrhe? Ja sam za to, a ti Derek?"

Linker
28. travanj 2024 00:35