UFC

UFC 257 dobio najbolju moguću najavu: Khabib nije otpisao povratak, želi vidjeti ‘nešto spektakularno‘!

Khabib Nurmagomedov
 STRINGER Anadolu Agency Via AFP
Predsjednik UFC-a otkrio je detalje s jednog od najiščekivanijih sastanka u novijoj povijesti MMA-a

Niti nakon subotnjeg obraćanja Dane Whitea ne možemo sa sigurnošću reći hoće li se ili ne Khabib Nurmagomedov vratiti u Octagon za još barem jednu borbu, ali izgleda da neporaženi Dagestanac ozbiljno razmišlja o povratku u kavez. No, dosta će toga ovisiti i o događanjima na UFC 257 priredbi!

Predsjednik UFC-a i Khabib još su se u petak sastali u Abu Dhabiju, a u subotu je tijekom emitiranja UFC on ABC 1 priredbe White najavio da bi spektakularan nastup jednog od četiri borca na eventu koji se održava 23. siječnja mogao natjerati Nurmagomedova na povratak u kavez!

Khabib navodno želi vidjeti nešto spektakularno, a potencijalnog suparnika mogao bi dobiti iz borbe Conora McGregora i Dustina Poiriera, ali i one u kojoj ćemo gledati Dana Hookera i Michaela Chandlera. Još jedan kandidat je i Charles Oliveira čiji je nastup protiv Tonyja Fergusona izgleda impresionirao Nurmagomedova.

"On smatra da je postigao sve što je htio postići", započeo je White pa se prebacio na detalje s dugoiščekivanog sastanka.

"Mislio je da je Charles Oliveira izgledao dobro protiv Tonyja Fergusona. A iduće subote imamo borbu McGregora i Poiriera te Chandlera i Hookera. Rekao je da će to gledati, ali i da nikad ne bi zadržavao kategoriju", dodao je Dana pa citirao navodnu Khabibovu izjavu: "Neka učine nešto spektakularno, pokažite mi nešto spektakularno i natjerajte me da se poželim vratiti."

White je izgledao dosta optimistično, a bez obzira na Khabibovu odluku na ovaj je način napravio jednu fantastičnu najavu i reklamu za UFC 257 koji će sada definitivno biti još zanimljiviji, kako fanovima, tako i borcima.

"Imam osjećaj da ako netko, može to biti i u sunaslovnoj i u glavnoj borbi, a rekao je i da je Oliveira izgledao dobro... Ako učine nešto posebno, Khabib će se boriti s njima. Trebalo mu je nešto vremena da razbistri glavu, a ako ovi momci naprave ono što mislim da će napraviti idućeg vikenda, zvuči mi da bi mogao biti zainteresiran za borbu s jednim od njih", zaključio je White.

Linker
23. travanj 2024 09:09