UFC

UFC-ov teškaš nalazi se na jako popularnom ‘memeu‘: ‘Pitam se gdje je kreator ovog memea‘

Tanner Boser

 Screenshot (youtube, Ufc)
Viralna fotografija trojice dečkiju, dugo kruži internetom, naročito među MMA zajednicom

Internet je mjesto raznoraznih, zanimljivh stvari. Jedna od njih jesu i takozvani ''memovi (memeovi)''. Radi se o zabavnim ili zanimljivim slikama koje uključuju natpis (caption) i često postanu viralni te se prošire internetom. Jedan od takvih, barem među MMA fanovima, jeste i ''meme'' na kojemu se nalazi tri dečka s UFC-ovim MMA rukavicama.

''Tvrde da imaju crni pojas u Muay Thaiju - pod Graciejima'', šaljivi je natpis koji se nalazi u sklopu te fotografije.

Nepoznati autor aludira kako se radi o poprilično bezopasnim dečkima koji su pokušali odati dojam opasnih tipova. Ipak, čini se kako je jedan od aktera fotografije zapravo poprilično opasan tip. Naime, osoba koja se nalazi skroz lijevo na fotografiji, zapravo je UFC-ov teškaš Tanner Boser (20-8-1, 4-3 UFC). On je putem Twittera potvrdio tu informaciju, a objasnio je i pozadinu nastanka te fotografije.

''Imali smo oko 19 godina i bili smo na UFC-ovom skupu za fanove, kako bi dobili potpisane UFC rukavice od Wanderleija Silve i Thiaga Alvesa. Fotograf je išao redom i rekao nam je da navučemo rukavice i izgledamo opako''., započeo je Boser, a zatim dodatno pojasnio.

''Netko je pronašao ovu sliku nekoliko godina kasnije u jednoj od arhiva te je napravio 'meme'. Razumijem zašto, ali pitam se gdje je kreator ovog 'memea'. Preuzmi zasluge sada kukavice! Što si učinio?'', dodao je Boser putem Twittera.

U svakom slučaju, zanimljiv rasplet situacije. Momak koji je zapravo poslužio ka predmet ismijavanja, ustvari je UFC-ov borac. Inače, Boser je respektabilan teškaš, a u trenutno posljednjem nastupu savladao je Ovincea St. Preuxa nokautom u drugoj rundi borbe. Trebao se Kanađanin boriti 04. prosinca protiv Sergeija Pavlovicha, no Boser je morao nastup otkazati zbog nepoznatih problema s putovanjem u Las Vegas.

Linker
25. travanj 2024 03:30