UFC

UFC-ov veteran poručio Chandleru: ‘Pobjeda nad McGregorom nije impresivna. On snima filmove i tulumari‘

Conor McGregor i Michael Chandler 

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Chandler je već dvije godine svoje karijere posvetio čekanju te borbe

Conor McGregor tvrdi da je spreman vratiti se u kavez, ali komunikacija s UFC-om je nejasna i ne znamo hoće li se Irac ponovno boriti. U međuvremenu, Michael Chandler strpljivo čeka meč protiv McGregora i dao je jasno do znanja kako nema namjeru prihvatiti bilo koju drugu borbu. U studenom će biti dvije godine otkako smo zadnji put gledali Chandlera u oktogonu kada je izgubio gušenjem od Dustina Poiriera.

UFC-ov veteran, Matt Brown razumije zašto Chandler čeka isključivo McGregora, a to je naravno zato što je to prilika za veliku zaradu jer irska superzvijezda generira najveće "pay-per-view" prihode u povijesti sporta. Međutim, Brown je upozorio na širu sliku i da, iako bi bilo lijepo dodati nekoliko nula svom bankovnom računu, pobjeda nad McGregorom ne bi nosila sa sobom neki veliki značaj. Svoj stav je obrazložio sljedećom izjavom:

"Kada je Nate Diaz pobijedio Conora, to je bilo posebno. Tada smo svi mislili da je Conor faca, da je on taj, a Nate je prihvatio borbu samo dva tjedna ranije. Ako ga Chandler uspije pobijediti, mislim da uopće ne bismo bili impresionirani. Da, okej, uspio si pobijediti tipa koji snima filmove, pije i tulumari tri godine".

Brown je usporedio to s borbom između Jakea Paula i Mikea Tysona:

"To bi se moglo dogoditi i s Jakeom Paulom. Ako pobijedi Tysona, to će biti veliko ime u rezimeu, ali čovječe, pa boriš se protiv 57-godišnjeg čovjeka!".

Chandler je već dvije godine svoje karijere posvetio čekanju i uvjerenju da bi borba protiv McGregora značila puno. UFC veteran je i u tom smislu upozorio strpljivog Chandlera jer možda čeka nešto što neće dočekati:

"Ne znam, ali mislim da se Conor više neće boriti. Čak i kada kaže da se jedva čeka vratiti, sumnjam u to. Sve u svemu, ako se vrati, svi će to gledati, ali ako ga Chandler pobijedi, svi će se zapitati – što si time postigao? Jednostavno mislim da nitko ne bi bio impresioniran".

Brown je uvjeren da bi se McGregor namučio s većinom boraca koji su rangirani među 15 najboljih, bilo u lakoj ili velter kategoriji:

"Benoit Saint-Denis ili Drew Dober, oni bi ga pobijedili. Renato Moicano bi ga lako dobio. Jednostavno se nalazi u ubojitim kategorijama".

Dodao je još kako se nada da će McGregor ozbiljno shvatiti svoj povratak i potruditi se da postane onaj stari borac kojeg smo gledali kada je rušio sve pred sobom:

"Ako Conor to shvati ozbiljno, bude zdrav i ostavi se zabavljanja, onda stvarno može napraviti puno. On je vrhunski talent koje može pobijediti svakoga, ali mislim da neće to shvatiti ozbiljno kao prije".

Linker
07. travanj 2024 07:51