UFC

UFC se vraća u Brazil! Priredba će se održati tjedan dana prije povratka Stipe Miočića, a evo tko će ju predvoditi

UFC Sao Paulo

 SCREENSHOT (TWITTER, UFC)
Prva priredba bila je održana u siječnju

Iako nam je sinoć fokus u potpunosti bio na boksu i našem Filipu Hrgoviću, ne treba smetnuti s uma niti UFC. Osim toga što je sinoć na rasporedu bio UFC on ESPN 51 event, objavljeno je da se promocija vraća u Brazil!

Priredba će se održati u Sao Paulu tjedan dana prije povratka Stipe Miočića i na dan FNC Beograda, 4. studenog (11. mjesec), a u glavnoj borbi večeri gledat ćemo teškaški okršaj između Jailtona Almeide i Curtisa Blaydesa. Ovo će biti dvoboj petorangiranog i devetorangiranog teškaša na UFC-ovoj ljestvici te zasigurno ne smijemo propustiti taj meč.

Curtis Blaydes posljednji je put ušao u kavez u četvrtom mjesecu ove godine kada ga je u prvoj rundi nokautirao ruski stoj, Sergej Pavlovič. Prije toga vezao je tri uzastopne pobjede, redom protiv Jairzinha Rozenstruika, Chrisa Daukausa i Toma Aspinalla te će se sada pokušati vratiti tom pozitivnom nizu i doći u najuže priče oko borbe za pojas, pogotovo ako tadašnji prvak (Jones ili Miočić) napusti titulu i umirovi se.

Ipak, s druge strane čekat će ga jako težak zadatak jer će se sučeliti s nadolazećom zvijezdom teške kategorije, Jailtonom Almeidom. Almeida je posljednji nastup odradio sredinom petog mjeseca kada je ekspresno završio Jairzinha Rozenstruika u prvoj rundi te potvrdio da se radi o jednom od najperspektivnijih boraca unutar kraljevske kategorije, a pobjeda nad "Razorom" bacila bi ga u visine i približila napadu na pojas.

Što mislite, tko će slaviti?

Linker
27. travanj 2024 22:04