UFC

Uroš Medić smatra da ga je UFC već dva puta zakinuo: ‘Netko će nastradati‘

Uroš Medić

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Srpski predstavnik je ostao razočaran u dva navrata tijekom svoje UFC karijere

Uros Medić smatra da je bio uskraćen za dva bonusa tijekom svojih nastupa u UFC-u i neće tolerirati da se to dogodi opet.

Medić (9-2 MMA, 3-2 UFC) vjeruje da je trebao dobiti bonus od 50 tisuća dolara za izvedbu večeri za svoje pobjede nokautom nad Matthewom Semelsbergerom i Omarom Moralesom. Međutim, to se nije dogodilo nijednom što je rezultiralo frustracijama.

Sada ulazi u subotnji meč na UFC on ESPN 55 priredbi protiv veterana Tima Meansa (33-15-1 MMA, 15-12 UFC) i ako pobijedi u ovoj borbi velter kategorije na način na koji je zamislio, bit će ljut ako opet bude zanemaren što se tiče bonusa.

"Ne razumijem to, tko god je bio tamo i vidio kaos u areni nakon mog ‘spinning backfista‘ protiv Semelsbergera, i onda mi nisu dodijelili bonus", rekao je Medić MMA Junkieju i drugim novinarima na danu za medije u srijedu. "Pobrinut ću se da to i ovaj put učinim, i netko će nastradati ako ne bude bonusa."

Nakon pet nastupa u oktogonu u svojoj karijeri, srpski borac kaže da se osjeća ugodno i samopouzdano sa svojim položajem u promociji. Tvrdi da bi rado testirao svoje vještine protiv Meansa koji ima pet puta više profesionalnog iskustva od njega.

Dobivanje prilike za borbu protiv iskusnog protivnika nešto je što je Medić dugo priželjkivao, i očekuje da će ovog vikenda napraviti nešto spektakularno.

"Bit će dobra borba", rekao je Medić. "On je veteran. To trebaš poštovati. Ovo je sport u kojem ljudi umiru mladi, pa kada vidiš starca, moraš to poštovati. Radujem se.‘‘

"Siguran sam da će biti dobra borba. Vjerujem da će mladost odigrati veliku ulogu. Borio se protiv mlađih momaka i pobijedio je neke od njih, tako da ga nikada ne bih otpisao. Ali poprilično sam siguran u svoju sposobnost da završim borbe prekidom. On prima udarce, a ja udaram prilično jako."

Linker
03. svibanj 2024 10:09