UFC

Usman nakon tjedan dana odgovorio na Paulovu provokaciju: ‘Tvoj život mogu promijeniti na najgori način‘

Kamaru Usman
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
UFC-ov prvak dugo je čekao, a onda konačno poslao oštru poruku sve glasnijoj YouTube zvijezdi

Kamaru Usman nije mogao ignorirati posljednju poruku sve glasnijeg Jakea Paula pa je tako u srijedu preko društvenih mreža poslao oštro upozorenje YouTuberu u boksačkim rukavicama.

UFC-ov prvak nedugo je nakon velike pobjede nad Jorgeom Masvidalom rekao da bi se rado pozabavio problemom zvanim Jake Paul jer nitko od borca u njegovoj kategoriji ne radi dovoljno buke da bi privukli njegovu pozornost.

Paul je potom prihvatio taj izazov te proučio Usmanu da će, ako mu "njegov šef Dana White da dopuštenje za boksački meč, zaraditi više novca nego ikad u životu."

Najbolji velteraš današnjice potom je stao na loptu, te poručio Paulu da se drži na svojoj strani i tamo zarađuje novac. Uz to je Usman i rekao kako on nije neki "klinac iz Disneyja i da se on ne igra borbe."

Paul mu nije ostao dužan pa je još 28. travnja preko svog Twittera opisao tijek događaja i ponovno 'bocnuo' UFC-ovu zvijezdu.

Kamaru je sa svojim novim odgovorom čekao otprilike tjedan dana, odnosno sve do srijede kada je javno zaprijetio 24-godišnjaku koji je nedavno u boksačkom ringu nokautirao Bena Askrena.

"Razumijem da misliš kako je ovo igra i stoga vjerojatno ne možeš shvatiti da upravo ovako ljudi stradavaju. Ja se ne igram borbe, a tvoj život mogu promijeniti na najgori mogući način", poručio je UFC-ov prvak.

Spomenimo i da je nedavno Usmanov menadžer Ali Abdelaziz otkrio da vjeruje kako bi borba njegovog borca i Paula ostvarila tri do četiri milijuna PPV kupnji.

Hoće li ikada doći do ovog meča?

Linker
25. travanj 2024 08:59