UFC

Vettori bijesan nakon objave novih rang ljestvica: ‘To je uranjena prvotravanjska šala!‘

Marvin Vettori
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Već po pravilu nezadovoljni i frustrirani Talijan još je jednom kritizirao UFC

Posljednja objava UFC-ovih rang ljestvica kategorije nije ponijela puno promjena. Jedina bitna se dogodila u srednjoj kategoriji, gdje je Derek Brunson pobjedom nad Kevinom Hollandom skočio tri mjesta naprijed te se sad četvrti izazivač. Preskočio je Darrena Tilla, Marvina Vettorija i Jacka Hermanssona.

To se nije svidjelo Vettoriju (16-4-1, 6-2-1, UFC), koji je ovim putem pao s petog na šesto mjesto. Ovaj 27-godišnjak trenutno je u nizu od četiri pobjede, gdje je posljednju upisao nad Hermanssonom i priprema se za borbu protiv Darrena Tilla. Znajući kako je već ranije reagirao na neke UFC-ove odluke, nije nas iznenadila doza frustracija na njegovom Twitter profilu.

"Ne vidim kako je taj tip mogao postati broj 4. Sjajna šala. Uz onakav nastup bi se obojica trebali pomaknuti unazad", napisao je Vettori.

Odmah nakon toga se nadovezao još jednom porukom.

"Dakle, ja sam pobijedio borca broj 4, da bih postao broj 6, a Till je ostao 5. Brunson je pobijedio desetog, da bi postao četvrti. Ranking nema nikakvog smisla. Sve ovo izgleda kao jedna preuranjena prvotravanjska šala", glasio je drugi status talijanskog borca.

Vettori se zapravo nema zašto ljutiti, budući da njega čeka velika prilika. 10. travnja borit će se protiv Darrena Tilla, borca kojeg je Israel Adesanya već odredio kao nekoga koga želi za svog idućeg izazivača te Marvin ima priliku savladati ga i vjerojatno mu oduzeti taj status. Ako tim putem dođe do borbe za titulu i preskoči Roberta Whittakera, službeni ranking neće biti niti najmanje bitan.

Linker
22. travanj 2024 09:12