UFC

(VIDEO) Akteri UFC 267 priredbe odradili sučeljavanja: Blachowicz zapjevao Gloveru Teixeiri

Li Jingliang i Khamzat Chimaev
 Screenshot (youtube, Ufc)
Sjajna priredba čeka nas ovog vikenda na Fight Islandu u Abu Dhabiju

Manje od 48 sati dijeli nas od UFC 267 priredbe koja počinje u subotu od 16:30 sati. Spektakularni PPV event koji će se održati na Fight Islandu nudi nam dvije borbe za pojas te pregršt sjajnih mečeva koji se ne propuštaju. Ususret priredbi, UFC je priredio konferenciju za medije koju možete pogledati na LINKU, a pojavili su se svi akteri glavnog dijela priredbe.

Jan Blachowicz i Glover Teixeira borbom za prvaka poluteške kategorije predvode ovu priredbu. Poljak i Brazilac poznati su kao sportaši koji nisu svoje karijere gradili na ''trash talku'' i sličnim stvarima. Tako smo imali prilike svjedočiti jednom simpatičnom trenutku. Naime, Gloveru je danas 42. rođendan, a tom prigodom mnoštvo okupljenih otpjevalo mu je pjesmu ''Happy Birthday To You (Sretan ti rođendan)''. Pjevanju se priključio i njegov protivnik Jan Blachowicz, a snimku možete pogledati ispod ovog odlomka.

Unatoč čestitkama, Glover je izjavio kako poklon tek stiže, a mislio je naravno na pojas. Blachowicz se naravno nije složio s tom idejom, a sve ćemo saznati u subotu navečer.

Brojna zanimljiva imena činila su ovu konferenciju za medije te je 40-ak minuta zasigurno premalo kako bi čuli dovoljno od svakog borca. Međutim, treba uzeti u obzir da se borcima bliži službeno vaganje (sutra) i sama priredba te nisu u mogućnosti odvajati previše vremena za ovakve stvari.

Ipak, zanimljiiva situacija dogodila se kada je jedan od novinara upitao Khamzata Chimaeva koje borce unutar UFC-a vidi kao prave gangstere.

''Ja sam pravi gangster. Vidiš li me? Želiš da pojedem i tebe također? Pričekaj me u backstageu. Dolazim i po tebe brate.'', rekao je Chimaev, no odmah je dodao da se šali, a svojom izjavom nasmijao je mnoge koji su bili prisutni.

Borci su na kraju konferencije odradili međusobna sučeljavanja, a većih problema nije bilo. Dojam je kako su tenzije najviše upravo između Li Jinglianga i Khamzata Chimaeva, no Dana White nije imao prevelikog posla držeći borce na sigurnoj distanci. Petr Yan pokušao je izazvati reakciju Coryja Sandhagena naglim trzajem, no ''Sandman'' nije niti trepnuo.

Najbolje dijelove konferencije za medije možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 22:39