UFC

(VIDEO) Borba kakva se ne propušta predvodi priredbu s još nekoliko skrivenih poslastica

 UFC
Max Holloway i Yair Rodriguez odmjerit će snage u UFC borbi na pet rundi. Dovoljno rečeno!

Postoje one neke borbe koje jednostavno ne vidite kako dodatno promovirati osim spomenom imena dva borca koji će se u njoj sastati. Isto tako, ako pokušavate MMA laiku istu promovirati samo riječima, teško ćete uspjeti dočarati ono što biste napravili samo jednom snimkom akcije iz borbe svakog od tog dvojca. Max Holloway i Yair Rodriguez takav su dvojac, a njihova međusobna borba predvodi UFC Fight Night koji je ispred nas. U večernjim satima subote 13. prosinca uživat ćemo u novoj dozi MMA-a.

Za Hollowaya možemo reći kako je svakako jedan od najboljih UFC boraca uopće, iako trenutno nema pojas prvaka u svom vlasništvu. Osim toga i jedan od najuzbudljivijih. Za početak ćemo navesti kako drži prva tri mjesta na popisu borbi u kojima je pogođeno najviše udaraca u povijesti. Isto tako je čovjek koji je primio najviše udaraca, a da nikad nije bio u "knockdownu". Kad se Max bori znate da slijedi akcija.

Isto se može navesti i za njegovog meksičkog protivnika. Njegova borba protiv Chan Sung Junga mnogima je među najboljima koje su ikad gledali, a njegov potez kojim je doslovno u posljednjoj sekundi istu završio je jedan od najboljih nokauta u povijesti promocije. Yair ima jako lijepu kolekciju svojih impresivnih originalnih poteza. Neke od njih iskoristit će u ovoj borbi, a nema sumnje kako bismo neke mogli vidjeti i po prvi put.

Sunaslovna borba donosi duel ponešto tromijih, ali nevjerojatno snažnih teškaša, Bena Rothwella i Marcosa Rogeria de Lime, borbu gdje jedan pravi udarac odlučuje, no da biste pronašli ono najuzbudljivije ipak treba zagrabiti malo dublje u ovaj "fight card".

Iz izbora Fight Sitea izvući ćemo i posebno istaknuti tri borbe. U jednoj od njih gledat ćemo Songa Yadonga, velikog 23-godišnjeg kineskog talenta iz ikonskog Teama Alpha Male. Njega čeka borba protiv jednog od zanimljivijih članova bantam kategorije, Julija Arcea. Borba je to u kojoj možemo jamčiti da ćete uživati.

Thiago Moises i Joel Alvarez također su vrlo uzbudljiv par. Moisesa pamtimo iz borbe protiv Islama Makhacheva u kojoj je pružio jako dobar otpor hit borcu lake kategorije. Alvarez je za parter nevjerojatno talentirani i atraktivni borac, momak kojem je potrebna samo sekunda nepažnje protivnika da bi ga uhvatio u poziciju iz koje se ovaj neće izvući. Borba je to posljednja na uvodnom programu priredbe.

Odabrali smo još jednu borbu iz srca uvodnog dijela. Miguel Baeza jedan je od najuzbudljivjih produkata Contender Seriesa, a njegov sjajan niz zaustavljen je u jednoj od najboljih ovogodišnjih borbi, onoj koju je u lipnju izgubio od Santiaga Ponzinibbia. Povratak pobjedama tražit će protiv Khaosa Williamsa. Ovdje ćemo vam samo reći da u borilačkom sportu ne postoji ime koja bolje upisuje jednog borca kao što je to ono gospodina Williamsa. Vjerujte nam, ovo ne želite propustiti.

Glavni program (od 22 sata)

(Perolaka kategorija)
Max Holloway (29, 22-6, 18-6 UFC) vs. Yair Rodríguez (29, 13-2, 8-1 UFC)

(Teška kategorija)
Ben Rothwell (40, 39-13, 9-7 UFC) vs. Marcos Rogério de Lima (36, 18-7-1, 7-5 UFC)

(Ženska perolaka kategorija)
Felicia Spencer (30, 8-3, 2-3 UFC) vs. Leah Letson (29, 5-1, 1-0 UFC)

(Bantam kategorija)
Song Yadong (23, 17-5-1, 6-1-1 UFC) vs. Julio Arce (32, 17-4, 4-2 UFC)

Uvodni program (od 19 sati)

(Laka kategorija)
Thiago Moisés vs. Joel Álvarez

(Ženska muha kategorija)
Cynthia Calvillo vs. Andrea Lee

(Velter kategorija)
Miguel Baeza vs. Khaos Williams

(Perolaka kategorija)
Sean Woodson vs. Collin Anglin

(Ženska muha kategorija)
Cortney Casey vs. Liana Jojua

(Laka kategorija)
Marc Diakiese vs. Rafael Alves

(Poluteška kategorija)
Kennedy Nzechukwu vs. Da Un Jung

Linker
23. travanj 2024 21:42