UFC

(VIDEO) Brutalna najava otkrila zanimljive metode iza Adesanyinih treninga: ‘Nikad neću ostati bez zraka‘

Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Countdown‘ za iduću UFC-ovu priredbu jedan je od najboljih koje smo pogledali

Ako s nestrpljenjem čekate početak UFC-a 259, onda je novi 'Countdown' najbolja stvar koju možete pogledati u tjednu čiji nam kraj donosi spektakl s tri meča za titulu i čak četvero prvaka u akciji.

Jan Blachowicz kao kralj poluteške branit će u noći sa subote na nedjelju svoj tron protiv prvaka iz srednje kategorije - nezaustavljivog Israela Adesanye. Prije njih u kavezu će se naći najbolja MMA borkinja svijeta, Amanda Nunes. Dvostruka UFC-ova prvakinja ovom prigodom brani svoj pojas iz perolake, a kao suparnicu imat će Australku Megan Anderson. Iste večeri gledat ćemo i prvaka iz bantam kategorije Petra Yana kojeg čeka susret sa sve boljim i opasnijim Aljamainom Sterlingom.

"Ne zamaram se time što govori i kako razmišlja, u Octagonu ćemo vidjeti tko je bolji borac. Nokautirat ću ga ili natjerati na predaju ", poručio je Blachowicz koji se za Adesanyu priprema uz pomoć Izua Ugonoha, bivšeg boksača i kick-boksača, a danas MMA borca koji je u kolovozu prošle godine svoj uspješni debi odradio pod okriljem KSW-a.

S druge strane, Adesanya nam je u ovom 'Countdownu' pokazao kakav je život na Novom Zelandu u doba pandemije, a dao nam je i uvid u zanimljive treninge koji su od njega stvorili kondicijski vrhunski spremnog sportaša.

"Nikad neću ostati bez zraka. Očekujem svoje najbolje izdanje i pobjedu prekidom", glasila je poruka 'The Last Stylebendera' koji s poljskim udaračem predvodi veliki borilački spektakl u Las Vegasu..

Naravno, u istoj epizodi možemo vidjeti i kako je UFC najavio preostale dvije borbe za naslov. A da vam previše toga ne otkrijemo, najbolje bi bilo da sami pogledati što vas čeka u novom 'Countdownu'.

Linker
18. travanj 2024 19:50