UFC

(VIDEO) Chikadze neugodno iznenadio novom izjavom: ‘Pobijedio bih Kattara u devet od deset borbi‘

Calvin Kattar i Giga Chikadze

 screenshot (YouTube, UFC)
Gruzijac se nakon prvog UFC poraza odlučio hrabriti na mnogima nekorektan način

Nakon što je prošlo malo vremena od teškog poraza koji mu je nanio Calvin Kattar u glavnoj borbi UFC on ESPN 32 priredbe, Giga Chikadze odlučio se javiti svojim fanovima. Napravio je to iz bolničke sobe, putem "livea" na Facebooku, gdje se jako dobro vidi koliko je njegovo lice i dalje izubijano te oštećeno. Sve to napravio je Kattar kroz svoju sjajnu izvedbu.

S druge strane, Giga je pokušao pokazati pozitivan duh pa je tako odlučio sam sebe ohrabriti nekim izjavama koje nisu baš najbolje sjele velikom broju fanova.

"Sj**ao sam prošle večeri, ali sve je u redu. Ovo je putovanje i ja učim iz njega. Idući put doći ću puno jači. Već sad žalim svoje iduće protivnike jer ja iz ovoga već sad jako puno učim. Vjerujte mi. Osim toga, osjećam da bih ovog tipa pobijedio u devet od deset borbi. Jednu borbu bih izgubio, a baš ta se sada dogodila. Tako je kako je. Radio sam pogreške i to mi je naplaćeno. U redu je, mene se ne može slomiti, vjerujte mi. Gruzijci su neslomljivi. Tako se mi borimo, do samog kraja", rekao je u isječku koji možete vidjeti ispod odlomka.

Izjava je to koja je fanove neugodno iznenadila, ali na neki način možemo razumjeti, budući da se do te borbe Giga smatrao najozbiljnijim kandidatom za idućeg izazivača te je čak bio spreman otkazati borbu i napasti titulu, nakon što se ozlijedio izazivač Max Holloway

Na kraju možete pogledati njegovo cijelo javljanje i poslušati što je sve rekao i pokazao. Svaka čast na hrabrosti što je odlučio tako što napraviti, no možda bi bilo bolje da to ne radi dok je pod "painkillerima", možda onda izjave budu ipak malo realnije i u trenutku prigodnije.

Linker
05. svibanj 2024 02:11