UFC

(VIDEO) Costa i Vettori odradili vatreno sučeljavanje: Talijan je bijesan na Brazilca

Paulo Costa vs. Marvin Vettori
 Screenshot (youtube, Mac Life)
Akteri sutrašnje UFC Fight Night 196 priredbe odradili su posljednja sučevaljanja

Čini se kako je Marvin Vettori izuzetno nabrijan i motiviran pred sutrašnju borbu protiv Paula Coste. Brazilac je proteklih dana uzrokovao niz problema i zavrzlama po pitanju kilaže. Naime, ''Borrachinha'' je dva dana uoči vaganja izjavio kako je 12 kilograma iznad propisane kilaže za srednju kategoriju te je potvrdio kako neće moći skinuti kilažu za srednju kategoriju.

Marvin Vettori prijašnjih godina često je imao problema s protivnicima koji otkazuju borbe u zadnji tren i to ga je jako frustriralo. 28-godišnji Talijan ovaj puta nije dopustio da se borba otkaže te je pristao na nove uvjete. Costa i Vettori verbalno su se dogovorili kako će se meč održati u ''catchweightu'' do 195 ''pounda'', no čini se kako Costa nije mogao zadovoljiti niti tu težinu. Na koncu, borba je ugovorena u poluteškoj kategoriji, odnosno do 205 ''pounda''.

Talijanski borac sigurno je ljut na neodgovornog Brazilca, a to smo mogli vidjeti i tokom jučerašnjeg sučeljavanja. Oba borca prošla su na vaganju, a nakon što su svi borci odradili vaganje, organizirana su sučeljavanja. Vettori je bio poprilično agresivan prema Costi od samog početka te mu je uputio niz uvreda i psovki.

''Je**no ću te kazniti, ti je**na pič**ce. Izgubio si od je**ne vage.'', između ostalog rekao je Marvin, dok se Paulo samo osmjehivao.

Teško je zamjeriti bijes Talijana koji je uistinu dao sve od sebe da se borba održi, a Brazilac je konstatno kršio dogovore. Ipak, do borbe će na kraju doći, a s nestrpljenjem iščekujemo izdanja obojice boraca koji traže povratak pobjedama.

Kako je izgledao njihov posljednji susret uoči današnje borbe, pogledajte u videu pri dnu teksta (sučevaljavanje Vettorija i Coste započinje na 2:30)

Linker
23. travanj 2024 20:50