UFC

(VIDEO) Dan Hooker pravi je divljak na treningu: Pogledajte kako je nasrnuo na Adesanyu

Dan Hooker i Israel Adesanya

 Instagram (Fighthound)
Prvak UFC-ove srednje kategorije žestoko trenira u paru s Hookerom

Novozelandska MMA dvorana City Kickboxing posljednjih godina etablirala se kao jedna od najboljih dvorana na svijetu.

Israel Adesanya i Alexander Volkanovski najblistaviji su predstavnici tog tima, ali tu je još pregršt sjajnih boraca kao što su Kai Kara-France, Brad Riddell, Carlos Ulberg, Dan Hooker itd.

Ovaj potonji ne proživljava najbolje dane svoje karijere. Četiri poraza u posljednjih pet nastupa pretrpio je Dan Hooker i trenutno je 13. u poretku izazivača lake kategorije. Kroz posljednje mečeve bilo je vidno da mu samopouzdanje nije na visokoj razini, a eksperiment s perolakom kategorijom nije dobro prošao.

Arnold Allen nokautirao ga je u prvoj rundi i Hooker će se vjerojatno vratiti u laku kategoriju. Clay Guida proteklih dana spominjao se kao potencijalni protivnik, a ''Hangman'' je uvijek spreman za bilo kojeg protivnika.

Čini se da Dan naporno trenira i polako vraća svoje samopouzdanje i glad. Naime, Israel Adesanya podijelio je video s treninga, a kroz kraći videozapis, prikazano je kako on i Hooker vježbaju ''GNP''. Dan Hooker divljački nasrće na prvaka srednje kategorije u tom videu i djeluje uistinu željno borbe. Video je vjerojatno snimljen pri kraju Izzyjeva kampa za nadolazeći meč koji ga čeka ovog tjedna.

Zanimljivo je čuti kako Adesanya i Hooker jedan drugog nazivaju ''kujama'' u jednom dijelu videa, usred odrađivanja ''drilla''. Ipak, jasno je kako se radi o velikim prijateljima i dugogodišnjim kolegama, a pripreme MMA boraca jednostavno tako izgledaju.

Adesanyu ovog vikenda čeka težak meč protiv Jareda Cannoniera. Izzy će tražiti petu obranu titule u srednjoj kategoriji, a ne treba niti sumnjati da će Adesanya doći maksimalno spreman. Cannonier pak neće imati ništa protiv da se nađe u pozicijama u kojima se Hooker našao u prvom dijelu ove snimke.

Linker
17. travanj 2024 06:06