UFC

(VIDEO) Hector Lombard prevrnuo stol, Hunt mu uzeo pojas i lupao u pod

Hector Lombard

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Sve je više tenzija između dvojice boraca koji se sutra bore za pojas cruiser kategorije

Bližimo se Bare Knuckle Fighting Championship 22 priredbi koja će se održati sutra u Miamiju. Program predvode Hector Lombard i Lorenzo Hunt borbom za titulu cruiser kategorije. Dvojica boraca izreklamirali su ovaj meč još krajem šestog mjeseca.

Hector Lombard tada je slavio protiv Joea Riggsa i trebao je odraditi intervju u ringu. Lorenzo Hunt pojavio se unutar tog ringa i unijeo se u lice prvaku Lombardu. Nije Hunt uspio puno toga reći jer Lombard je ekspresno plasirao dva udarca u lice protivnika.

Borci su brzo razdvojeni i ring je ispražnjen. Čelnici BKFC-a trljali su ruke jer Hunt i Lombard privukli su pažnju na ovakav način. Kubanac i Amerikanac tokom sinoćnje konferencije za medije nastavili su u istom tonu. Hector je dobio priliku prisjetiti se spornog trenutka sa BKFC 18 priredbe.

''Mislim da nitko u ovoj areni ne bi dopustio da se takve stvari sada dogode. Ako u najvećem trenutku vašeg života, prilikom osvajanja svjetske titule vidite klauna kako uskače u ring i napada vas, što ćete učiniti? Poprilično sam siguran da biste napravili istu stvar.''

Hunt se istog trenutka upustio u dobacivanje i verbalnu raspravu.

''Začepi svoja je**na usta!'', uzvratio je Lombard, a Hunt je konstantno ponavljao Hectoru kako ga nitko ne želi slušati.

Došao je Lorenzo sve do stola gdje je sjedio Hector Lombard te je uzeo BKFC-ov pojas sa stola. Lombard je prevrnuo stol istog trenutka, a predsjednik BKFC-a Dave Feldman pokušavao ga je smiriti.

Hunt se odmaknuo s pojasom koji je oduzeo sa stola te je snažno udario pojasom od pod, pritom nastavivši s verbalnim uvredama.

Hector Lombard dobio je priliku osvrnuti se na sve što se netom prije dogodilo, a čini se kako je Kubanac impresioniran fizičkom veličinom Lorenza Hunta.

''Sve što sam vidio jeste činjenica da je ovaj tip je**no velik. Ja sam skidao toliko kilaže da bih omogućio ovaj meč navijačima, a vidim da je ovaj tip veći nego ikada. Je li ovo neka šala ili što?'', izjavio je Kubanac. Današnje vaganje pokazat će je li Lorenzo Hunt došao pretežak.

Linker
11. svibanj 2024 16:27