UFC

(VIDEO) Iza kulisa UFC-a 257: Poirierova žena se nakon borbe zahvaljivala McGregoru

John Kavanagh, Conor McGregor i Jolie Poirier
 Screenshot (YouTube, UFC)
Pogledajte neke od dosad neviđenih kadrova, reakcija, izjava i poteza

Tjedan dana nakon završetka UFC-a 257 stigao nam je i pet minuta dugačak uvid u novu 'The Thrill and the Agony' epizodu.

Zavirite iza kulisa velikog borilačkog eventa koji se prošlog vikenda održao u Abu Dhabiju. Pogledajte neke od dosad neviđenih kadrova, reakcija, izjava i poteza koji su se odvijali oko sudionika posljednje dvije borbe večeri (Dan Hooker vs. Michael Chandler i Conor McGregor vs. Dustin Poirier).

"Nismo bili sigurni kako će se sve odviti, ali smo znali da postoji puno načina da stigne do pobjede. Mislili smo da to može biti odluka sudaca, 'submission', nokaut teškim udarcem, a na kraju su posao odradili 'leg kickovi' i ruke", rekao je Poirierov trener Mike Brown nedugo nakon završetka borbe u kojoj je Dustin nokautirao bivšeg dvostrukog prvaka.

Nedugo nakon toga vidjeli smo i kako je Dustinova žena Jolie posjetila McGregorovu svlačionicu te se Ircu zahvalila na pola milijuna dolara bogatoj donaciji za njihovu zakladu naziva 'The Good Fight Foundation'.

"Hvala ti na svemu, to će nam pomoći da promijenimo puno života", rekla je Jolie Conoru, koji je u istom razgovoru pohvalio Poirierov nastup.

Linker
27. travanj 2024 07:49