UFC

(VIDEO) Kevina Hollanda ‘trol‘ s interneta izazvao na sparing: UFC-ov borac naučio ga je lekciju

Kevin Holland i Jayden Draper

 Instagram (kevin Holland)
Poznati MMA borci, često su meta neutreniranih osoba koje misle da se mogu nositi s njima

Često se dogodi da se za pojedine borce pitamo kako su dospjeli do razine na kojoj se bore, a naročito ako se radi o članovima UFC-a. Takvi borci često dođu na metu takozvanih ''internetskih trolova'' koji ih obasipaju raznim uvredljivim porukama i prijetnjama. Kevin Holland također je jedan od onih koji se gotovo svakodnevno nosi s time.

UFC-ov borac srednje, a uskoro i velter kategorije, na meti je kritika zbog nešto lošijih hrvačkih i parteraških vještina. Dva poraza u nizu, doživio je Holland protiv boraca koji su razotkrili te njegove slabosti (Brunson i Vettori). Sve to, ohrabrilo je osobu imena Jayden Draper, da prozove Hollanda na obračun u grapplingu.

''Sve što mogu reći jeste, iako si crni pojas, ja sam uvjeren da bih te mogao završiti submissionom. Dokaži mi suprotno.'', bila je prva Draperova poruka, a nakon što mu Holland nije odgovarao, Draper je dodao još dvije poruke.

UFC-ovom borcu poručio dvaput je poručio da ga prekine izbjegavati, a na koncu je dobio priliku dokazati se protiv Hollanda. UFC-ov borac objavio je spomenute poruke, a u sklopu iste objave, priložio je i snimku grappling sparinga. Naravno da se Holland lakoćom obračunao s neutreniranom osobom. Koliko god spomenuti Jayden Draper bio samouvjeren te skeptičan prema Hollandovim vještinama, realnost je puno drukčija.

Holland je lakoćom obranio pokušaj rušenja te je brzo došao u poziciju za ugušiti protivnika. Na koncu ga je završio ''north-south'' gušenjem, a niti njegov uobičajeni ''trash talk'' nije izostao. Jayden Draper dobio je besplatnu lekciju i shvatio je kako nema apsolutno nikakve šanse protiv UFC boraca. Dobra stvar za njega, jeste činjenica da se radilo o grapplingu, a ne o kompletnom MMA sparingu, jer vjerojatno bi prošao s puno težim posljedicama.

Linker
11. svibanj 2024 15:35