UFC

(VIDEO) Masvidal najavio svijetu pokazati pravog Colbyja i objavio prvu epizodu ‘razotkrivanja‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 Instagram
Možda ovaj serijal pomogne da napokon saznamo gdje su stvari krenule u drugom smjeru

Tenzije između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona, koje bi 5. ožujka trebale doseći vrhunac u trenutku kad se njih dvojica nađu u Octagonu, trenutno su najjače na cijeloj MMA sceni. Ima puno boraca koji se ne podnose, koji ne misle ništa dobro jedan o drugom ili koji žude za međusobnom borbom te ih to dodatno motivira. No, niti jedan odnos nije kao ovaj, nekad prijateljski, a danas potpuno suprotan.

Nitko ne može točno procijeniti gdje je sve krenulo u drugom smjeru, gdje su se nekadašnji cimeri i najbolji prijatelji krenuli razilaziti, ali sve se nekako slaže s naglim Jorgeovim usponom, koji se dogodio 2019. godine. Do tog vremena Colby ga je uvijek imao u svojim izjavama, govorio je kako njih dvojica zajedno kreću u borbu protiv svijeta i kako će zajedno pokoriti UFC-ovu velter kategoriju.

Naravno da je sve to daleko iza nas. Colby je izgradio status drugog borca kategorije, koji do pozicije onog najboljeg u dvije borbe protiv Kamarua Usmana nije uspio doći. Masvidal nije ostvario takve rezultate niti u Octagonu djeluje uvjerljivo poput svog nekadašnjeg prijatelja, no i on se dva puta borio protiv Usmana, a i postao je puno popularniji od Colbyja, na račun svog karaktera i karizme u kombinaciji s efektnim pobjedama protiv Darrena Tilla i posebno protiv Bena Askrena.

Tenzije će se svakako povećavati kako se borba bliži te kako jedan drugom budu putem medija ili društvenih mreža štošta poručivali. No, može se to napraviti i na drugi način, onakav kakav je odabrao Jorge. Odlučio je snimiti i objaviti serijal "Judas Covington - The Real Street Judas" i njegova prva epizoda je ispred nas.

Radi se o kompilaciji raznih Colbyjevih izjava, ali i izjava drugih boraca o njemu, s ciljem da se razotkrije njegovo pravo lice te razlozi zašto se on ponaša na svoj sada već itekako poznat način. Zašto je bio spreman okrenuti cijeli American Top Team protiv sebe te kako je stvorio svoj trenutni imidž. Sve je spojeno vrlo dinamično i zadržava vam pažnju. A zapravo nema nikakvog vrijeđanja ili korištenja prljavih poteza. Može se reći kako je Jorge ovo odradio sa stilom.

"Ako si tako brzo spreman prodati naše prijateljstvo, mi ga očito nikad nismo imali", završio je Jorge ovaj prvi dio svojim vlastitim pojavljivanjem.

Što se sve našlo u ovoj prvoj epizodi, najbolje da pogledate sami.

Linker
28. travanj 2024 20:18