UFC

(VIDEO) McGregor pokazao kako izgleda njegovo vrlo bizarno nabrijavanje na Maxa Hollowaya

Conor McGregor vs. Max Holloway (kolovoz 2013. godine)

 Jared Wickerham/Getty Images/Profimedia
Ovaj dvojac borbu je odradio sad već uistinu davne 2013. godine

Jedan od onih koji ni pod koju cijenu ne bi propustili borbu Maxa Hollowaya i Yaira Rodrigueza bio je Conor McGregor. Irac je borbu protiv Maxa odradio sad već uistinu davne 2013. godine. U tom trenutku on je imao 25, a Holloway tek 21 godinu i obojici je to bila rana faza MMA karijere. McGregor je upisao pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom i bila je to njegova jedina pobjeda na putu do trona perolake kategorije koju nije upisao prekidom.

Holloway je nakon te borbe krenuo u svoju sjajnu seriju koja je i njega nešto kasnije dovela do titule prvaka, a kako je bivao sve bolji, tako su se događala prepucavanja s Conorom putem medija ili društvenih mreža. Iako oni trenutno ne nastupaju u istoj kategoriji, štoviše Conor je većinu posljednjih borbi odradio u velteru, drugi okršaj konstantno se tu negdje vrti kao eventualna opcija.

Nije od toga Holloway bježao niti prije nego je savladao Yaira, govoreći kroz tjedan kako će taj rivalitet teško nestati pa čak i ako se susretnu još jednom u Octagonu. Sve je to očito djelovalo na Irca koji je borbu odlučio gledati podosta nabrijan. ESPN je došao do snimke iz Conorove sobe gdje tijekom predstavljanja boraca hoda uz ekran, gol do pasa i poprilično fokusiran kao da on upravo ide u borbu. Zapravo, podsjetio nas je malo na tigra u kavezu zoološkog vrta.

Nakon sjajne pobjede koju je ostvario, Max je naveo McGregora kao eventualnog protivnika, otkrivši da tu borbu svakako želi odraditi te da je spreman zbog nje se uputiti u laku kategoriju. Što se tiče McGregora, on je još uvijek na oporavku i do proljeća iduće godine vjerojatno neće krenuti s onim pravim ozbiljnim treninzima.

O tome koliko ima šanse da se ta borba dogodi više ćemo znati nakon što McGregor javi kako je spreman za povratak. Onda će biti potrebno pogledati sliku u za njih vezanim kategorijama. Zbog svega toga trenutno nema smisla špekulirati, ali čini se da su njih dvojica zainteresirani, a to je prvi preduvjet da bi se tako nešto dogodilo.

Linker
20. travanj 2024 10:11