UFC

(VIDEO) Ngannou se pohvalio velikim pojačanjem: Protiv Miočića će u kutu imati aktualnog UFC-ovog prvaka!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 MIKE LAWRIE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
‘Predator‘ čini sve kako bi izbjegao neugodno iskustvo iz 2018. godine

Francis Ngannou odlučio je angažirati Kamarua Usmana i tako s aktualnim prvakom u velter kategoriji pojačati svoj kut za novu borbu protiv Stipe Miočića.

Revanš najboljih teškaša današnjice gledat ćemo u noći s 27. na 28. ožujka kada se u Las Vegasu održava veliki UFC 260. U prvom susretu, onom iz 2018., pobjedu uvjerljivom odlukom sudaca odnio je aktualni UFC-ov prvak. Tog je dana u Bostonu Stipe prezentirao dominaciju u hrvačkom segmentu i zapravo lakše od očekivanog ukrotio opasnog kamerunskog nokautera.

No, ovoga puta 'Predator' čini sve kako bi izbjegao scenarij iz prvog susreta. Ngannou naporno radi na obranama od rušenja i to ne samo s društvom iz Xtreme Couture dvorane, već i s UFC-ovim prvakom Usmanom.

"Da, Kamaru Usman nalazit će se u mom kutu za ovu borbu. Dobro je što je sa mnom i što mi pomaže za meč. Za ovo mi je svaka pomoć dobrodošla. Dobro je i što će moje pripreme začiniti vlastitim vještinama. Ovo je presudan trenutak u pripremama za borbu i vrlo je bitno surađivati s njim. Bit će u mom kutu i pomagati mi s hrvanjem", otkrio je Ngannou u svom Fight Camp vlogu.

Usman je inače jedan od najboljih hrvača s UFC-ovog rostera, a pored toga ima i iskustvo u 'corneringu'. U svakom slučaju, radi se o zanimljivom pojačanju, a koliko će od svega profitirati prvi izazivač u teškoj kategoriji, saznat ćemo za manje od dva tjedna.

Linker
22. travanj 2024 01:02