UFC

(VIDEO) Nokautirao zvijezdu u usponu, uzeo bonus i nakon jednog pitanja napustio press konferenciju

Alessio Di Chirico
 Screenshot (YouTube)
‘Obećao sam sebi da neću odraditi ovaj intervju. Cijenim vaš posao, ali želim poslati poruku‘

Alessio Di Chirico bio je na rubu otkaza. Imao je ovaj talijanski borac tri poraza u nizu, a onda mu je UFC dodijelio autora najboljeg nokauta u 2020. godini - Joaquina Buckleya.

Amerikanac iza kojeg se stvorio veliki 'hype' bio je favorit uoči subotnje UFC on ABC 1 priredbe. Kladionice su, podsjetimo, na Buckleyjevu pobjedu stavili skromnih 1,35, dok je tečaj na Di Chirica iznosio čak 3,40.

No 'bookmakeri' su se prevarili i Talijan je za otprilike dvije minute preciznim i snažnim 'high kickom' srušio Buckleyja i za svoju izvedbu zaradio bonus od 50 tisuća dolara.

Alessio nakon važne pobjede nije skakao od sreće već je vrlo emotivno i sa suzama u očima proživljavao ovaj značajan trenutak.

Bilo je vrlo jasno koliko mu je nakon svih onih poraza trebala ova pobjeda...

Nakon borbe, Di Chirico se pojavio u 'backstageu' Etihad Arene, saslušao je jedno pitanje, poslalo svoju poruku i na iznenađenje okupljenih medija napustio press konferenciju.

"Bila je ovo lijepa borba", započeo je Talijan, a onda se naglo prebacio na ono što je htio poručiti:

"Žao mi je, ali obećao sam sebi da neću odraditi ovaj intervju. Ne sviđa mi se što samo intervjuirate pobjednika. Ovaj sport čine dva čovjeka - pobjednik i gubitnik. Ne sviđa mi se ovo. Cijenim vaš posao, ali želim poslati poruku."

UFC on ABC 1 bonusi:

Borba večeri: Max Holloway vs. Calvin Kattar
Izvedbe večeri: Li Jingliang i Alessio Di Chirico

Linker
22. travanj 2024 11:34