UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao uspon Conora McGregora do UFC-a kroz Cage Warriors promociju

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Conor McGregor u UFC je došao kao već velika zvijezda na britanskoj MMA sceni

Conor McGregor u UFC je stigao 2013. godine. No, nije tamo došao kao anonimac, barem ne za one koji pobliže prate širu MMA scenu, posebno onu na "Otoku". McGregor je došao kao dvostruki prvak vrlo jake Cage Warriors promocije, uz omjer od 12 pobjeda i dva poraza. Sam Dana White otkrio je kako je dulje mjeseci slušao o momku iz Irske kojeg svakako mora doći pogledati i uvjeriti se sam u njegove kvalitete, ali i karizmu. Da, Conor je prije dolaska u UFC već bio najveća zvijezda jedne promocije i u samom startu imao je predispozicije za velike stvari.

UFC je na svom YouTube kanalu odlučio predstaviti Conora kao borca prije dolaska pod svjetla kao obasjavaju Octagon, kao čovjeka koji je u svojoj matičnoj promociji uspio doći do titule dvije kategorije, do uspjeha koji će kasnije ponoviti i u najvećoj MMA promociji svijeta.

U video objavljen na njihovom YouTube kanalu obuhvatili su posljednje četiri Cage Warriors borbe u kojima je Conor nastupio, od čega su posljednje dvije bile za titulu, oba puta u njegovom gradu Dublinu. Možemo provjeriti kako je tada izgledao njegov stil borbe, kako je izgledao i djelovao on sam (tijelo bez ijedno tetovaže) te kako su tada izgledale njegove izjave nakon borbe. Naravno, puno toga se promijenilo, no neke stvari su do danas ostale iste.

Danas je McGregor najveća zvijezda ovog sporta, zapravo najveća u njegovoj povijesti i trenutno je teško i pretpostaviti kad bi netko mogao nadmašiti sve što je on postigao. 23. siječnja moći ćemo se uvjeriti koliko je on još uvijek jako i veliko ime, a onda i koliko je još uvijek dobar borac. Prije toga, pogledajte kako je to izgledalo u početku.

Linker
03. svibanj 2024 01:44