UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Sean Strickland high kickom brutalno nokautirao sparing partnera

Sean Strickland

 Instagram (sean Strickland)
UFC-ov borac srednje kategorije podijelio je snimku putem svog Instagram profila

Neko vrijeme, Sean Strickland izbivao je s Instagrama. Njegove kontroverzne objave, koštale su ga računa na toj društvenoj mreži i Sean se u potpunosti prebacio na Twitter. Ipak, UFC-ov borac srednje kategorije nije dugo izdržao te je otvorio novi profil na Instagramu.

‘‘Jebiga, napravio sam novi račun na Instagramu. Moje samopoštovanje otišlo je previsoko na Twitteru. Moram se podsjetiti da sam debel i ružan, stoga se vraćam na rak zvan Instagram. Ne znam hoću li ostati ipak.‘‘, napisao je Sean putem Twittera.

Iako je vidljivo kako Strickland ima jednu objavu još iz studenog, odnosno, profil nije tek sada napravio, jasno je kako ga nije aktivno koristio. Sada to planira promijeniti, no dojam je kako neće proći puno vremena, prije nego li ga ponovno uklone. Strickland je u sklopu povratničke objave podijelio video sa sparinga, a pritom je high kickom brutalno nokautirao neimenovanog sparing partnera.

‘‘Ovo je bilo konsenzualno. Nemojte mi dati ban (zabranu).‘‘, napisao je ‘‘Tarzan‘‘ u opisu videa.

Na snimci je vidljivo kako sparing partner ima velikih poteškoća sparirajući s njime, no Strickland nije posustajao, sve dok ga nije nokautirao. Sean je poveznicu podijelio i putem Twittera, a jedan od fanova napisao je kako sparing partner ne bi trebao biti u ringu sa Stricklandom. UFC-ov borac nadovezao se odgovorom kako je preko vikenda bio u gradu i tražio je sparing. Nokautirani tip sa snimke javio se kao dobrovoljac, no nije se dobro proveo. Inače, Strickland je bio u posjeti MMA Steel dvorane, no za idući meč, priprema se u Xtreme Couture dvorani.

Dodao je Strickland kasnije u komentarima, kako preferira kompetitivnije sparing partnere. To je potvrdio i glavni trener Xtreme Couture Gyma. Intervju Erica Nicksicka za MMA Fighting možete pročitati na LINKU, a poznati trener opisao je Stricklandov pristup sparinzima i samom sportu.

‘‘Taj tip (Strickland) doslovno će sparirati s bilo kim. On proziva Francisa na svakom sparingu, a to objašnjava riječima: ‘Želim doći smrti najbliže što je moguće i hoću taj strah od Boga u svom srcu, svaki put kad spariram s tipom poput Francisa‘. Naravno da mu dopuštamo da sparira s Francisom. Sean se želi natjecati protiv najboljih u dvorani. Ako je netko bolji od njega, on će tražiti da odrade sparing. Željan je borbe i natjecanja te želi napredovati.‘‘, između ostalog, objasnio je Nicksick.

U svakom slučaju, čini se kako Strickland uživa u sparinzima kao nikad prije, a sve to očituje se i na njegovim rezultatima. Sean je trenutno u nizu od pet pobjeda, a 05. veljače tražit će šesto slavlje u nizu. Pobijedi li ‘‘Tarzan‘‘ i Jacka Hermanssona, doći će jako blizu napadu na pojas srednje kategorije.

Linker
14. svibanj 2024 09:27