UFC

(VIDEO) Pogledajte posljednja sučeljavanja pred UFC Fight Night 193

Thiago Santos i Johnny Walker
 screenshot (YouTube, UFC)
Thiago Santos i Johnny Walker dobro su se odmjerili, a onda i srdačno pozdravili

12 borbi održat će se na programu UFC Fight Nighta 193, nakon što je borba između Aspen Ladd i Macy Chiasson otkazana. Sedam na uvodnom, koji započinje u subotu 2. listopada od 22 sata te pet na glavnom, čiji početak je predviđen za 1 sat iza ponoći.

Nakon vaganja koje je ponudilo puno drame, ali i otkazivanje gore spomenute borbe, svi sudionici i sudionice priredbe pristupili su sučeljavanjima. Kako su ona održana bez publike, nije tu bilo nešto previše tenzija koje bi možda glasna gomila uspjela izvuči u prvi plan. Zapravo je sve prošlo pod apsolutnom kontrolom te bez potrebe za reakcijom osoba zaduženih za osiguranje i red.

Ipak, nije loše pogledati kako sudionici izgledaju te kakav govor tijela prezentiraju, posebno ako ste imali namjeru možda se i okladiti na neku od borbi. Osim toga, uvijek je zanimljivo vidjeti ih ovako odmah nakon vaganja, bez prilike za regeneracijom kakvu inače prolaze prije ceremonijalnih vaganja.

Kao što je navedeno, program počinje u nama itekako prihvatljivo vrijeme pa ne sumnjamo da će mnogi naši čitatelji ovu priredbu popratiti uživo. Prije toga, pogledajte spomenuto sučeljavanje.

Linker
22. travanj 2024 01:12