UFC

(VIDEO) S priprema u Coloradu poslana jasna poruka, Usmanov trener najavio spektakularni revanš

Trevor Wittman i Kamaru Usman
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Jorge Masvidal ne može ponuditi ništa više od onoga što je ponudio u prvom susretu‘

UFC 261 je iza ugla, a s ulaskom u tjedan velike priredbe, prve koja će se nakon dugo vremena održati pred punim tribinama, stiže nam i prva epizoda za ovu prigodu pripremljenog 'Embedded' serijala.

UFC-ove kamere ovom su se prigodom koncentrirale na aktualnog prvaka u velter kategoriji Kamarua Usmana i izazivačicu iz slamka kategorije Rose Namajunas. Drugim riječima, fokus je bio na UFC-ovim zvijezdama koje se za velike okršaje pripremaju u Coloradu, odnosno u dvorani slavnog trenera Trevora Wittmana.

"Mislim da Jorge Masvidal ne može ponuditi ništa više od onoga što je ponudio u prvom susretu. Da, on uvijek ima taj udarac, hrpu iskustva i riječ je o istinskom veteranu, ali na nama je da napravimo više nego prošli put. Testirat ćemo neke nove stvari, a da bismo potvrdili da je on (Usman) najbolji borac na svijetu, morat ćemo pokazati da smo sposobni za prilagodbu te da smo bolji iz borbe u borbu. Kod Kamarua još ima prostora za napredak i nadam se da ćemo to pokazati", izjavio je Wittman.

Nakratko smo u istoj epizodi dobili uvid u to kako Rose i Kamaru provode slobodno vrijeme, a saznali smo i da je aktualna prvakinja u slamka kategoriji Weili Zhang stigla Jacksonville u kojem će se i održati nadolazeći event.

UFC 261 čeka nas u noći sa subote na nedjelju. U kavezu VyStar Veterans Memorial Arene gledat ćemo čak tri meča za titulu.

Osim revanša Usmana i Masvidala te borbe Zhang i Namajunas, iste večeri održat će se i okršaj Valentine Shevchenko te Jessice Andrade. Pored toga, pred nama su i nastupi slavnih imena poput Uriaha Halla, Chrisa Weidmana, Anthonyja Smitha, Jimmyja Crutea, kao i novi meč srpskog borca Stefana Sekulića kojeg čeka susret s Dwightom Grantom.

Linker
14. travanj 2024 16:27