UFC

(VIDEO) Stigla najava za iduću ovogodišnju UFC PPV priredbu, jeste li spremni za drugo poglavlje?

Whittaker vs. Adesanya

 screenshot (YouTube, UFC)
Drugi grad, drugo vrijeme, drugi prvak, ali jednako uzbuđenje!

UFC 270 je iza nas, ali neće proći puno vremena do nove PPV priredbe, UFC 271 koji se održava u Houstonu, datuma 12. veljače. I bit će to jedan veliki revanš, trenutno možda i najintrigantniji koji u UFC-u možemo dobiti.

Robert Whittaker odradio je 12 borbi u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Bolji od njega bio je tek Israel Adesanya, koji mu je krajem 2019. oduzeo titulu prvaka. Adesanya je u istoj kategoriji odradio deset borbi. U svima je pobijedio! Teško da je moguće trenutno pronaći jaču borbu s takvim referencama.

Whittaker je u tri borbe nakon tog poraza pokazao da se vratio bolji i jači, da mu je posrtanje na neki način dobro došlo, prepoznao je da nije neuništiv i da mora raditi. Preko dvije godine mislio je samo o tom revanšu te uspješno odrađivao posao koji bi mu se u međuvremenu pojavio, koji je bio nužan da taj revanš izbori. I on je sad tu.

Adesanya i njegov tim su putem medija posljednjih godinu dana svojevrsno izbjegavali Whittakera, govorili da nije zaslužio revanš, nisu to priznali čak niti nakon što je ugovor za borbu bio potpisan. Jesu li svjesni da borba ne može biti slična onoj prvoj ili je to zapravo sve dio mentalne igre, kakva bi tek ovih dana na pravi način trebala započeti?

Mi smo izuzetno uzbuđeni, posebno zbog situacije u kojoj će se na tron pokušati vratiti jedan od fanovima omiljenijih boraca, i to u borbi protiv čovjeka koji svojim ponašanjem baš i nije po ukusu istih. Itekako se veselimo, a ova najava koja se nalazi ispod teksta nam jako dobro očarava zašto se tako osjećamo.

Linker
16. travanj 2024 18:52