UFC

(VIDEO) UFC nas počastio snimkom najbolje borbe u povijesti ženskog MMA-a

Zhang vs. Jedrzejczyk
 screenshot (YouTube, UFC)
Nikad se nije loše prisjetiti nekih borbi koje su nas sve oduševile

U ranim jutarnjim satima 8. ožujka, svoj je prvi rođendan "proslavila" spektakularna borba koju su na UFC 248 priredbi odradile Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk, a aktualna prvakinja savladala je bivšu nakon pet rundi nezaboravnog rata. Borba je to koja je oduševila cjelokupnu borilačku zajednicu te je na kraju i proglašena borbom godine na dodjeli "Fighters Only" MMA nagrada.

Obje od tada nisu nastupile. Ali, dok se za Poljakinju ne zna kad bi mogla i je li njena karijera zapravo završena, Kineskinju idući ispit čeka 24. travnja, kad će titulu braniti protiv Rose Namajunas, a još uvijek nije potvrđeno hoće li ta borba biti naslovna ili sunaslovna na UFC 261 priredbi.

U međuvremenu se možemo prisjetiti kako je izgledala spomenuta borba protiv Jedrzejczyk, budući da je UFC odlučio istu u HD rezoluciji podijeliti na svojoj YouTube stranici.

Ako ste zaboravili koliko je tu udaraca izmijenjeno te kako se zapravo deformiralo lice Poljakinje sve do neprepoznatljivosti, savršeno je vrijeme da se borbe prisjetite. Zapravo, za pogledati dobru borbu uvijek je savršeno vrijeme, zar ne? Neovisno o tome jeste li je već gledali ili možda čak niste. Ako pripadate u tu drugu grupu, ne znamo što čekate. Stisnite "play".

Linker
21. svibanj 2024 10:22