UFC

(VIDEO) UFC-ova perolaka kategorija obiluje majstorima partera: Pogledajte 10 najboljih ‘submissiona‘

Zabit Magomedsharipov vs. Brandon Davis

 Screenshot (youtube, Ufc)
Zanimljivu kompilaciju objavila je najjača svjetska MMA promocija na svom YouTube kanalu

UFC-ova perolaka kategorija trenutno obiluje vrhunskim borcima. Prvak Alexander Volkanovski jedan je od najboljih boraca na cijelom rosteru, a niti Max Holloway ne zaostaje puno.

Borci koji se nalaze iza njih, poput Briana Ortege, Yaira Rodrigueza, Calvina Kattara te nadolazeći potencijali kao što su Arnold Allen, Bryce Mitchell, Movsar Evloev itd., garancija su zanimljivosti u perolakoj.

Kroz perolaku kročili su i majstori poput Josea Alda, Charlesa Oliveire, Dustina Poiriera itd. Radi se o borcima potkovanim u svim segmentima MMA-a, ali UFC je na svom kanalu odlučio izdvojiti deset najboljih ''submissiona'' u povijesti ove kategorije.

Brian Ortega, Chan Sung Jung, Bryce Mitchell itd., samo neki su od boraca koji su na glasu kao ponajveći majstori partera u cijelom UFC-u. Ortega i ''Zombi'' našli su se po dva puta na ovoj listi, a ''twister'' kojim je Mitchell savladao Matta Saylesa također nije mogao izostati.

Charles Oliveira u tri navrata je akter unutar ovog videa, ali dvaput je bio na pobjedničkoj strani, a jednom je poražen. ''Giljotina'' kojom ga je Pettis prisilio na predaju, uvrštena je na ovu listu.

''Suloev stretch'' Zabita Magomedsharipova u meču protiv Brandona Davisa možda je i najbolji potez ove sjajne kompilacije, a deset najboljih ''submissiona'' u povijesti UFC-ove perolake kategorije, pogledajte u videu koji se nalazi pri dnu ovog teksta.

Uživancija je zagarantirana, a u komentarima na našoj Facebook stranici, podijelite vaše favorite s nama.

Linker
04. svibanj 2024 03:55