UFC

(VIDEO) Većina boraca za trening koristi vreće, Jiri Prochazka koristi - drvo!

Jiri Prochazka
 Instagram
Sve što češki borac radi itekako dolazi uz njegov izgrađeni imidž

Jiri Prochazka već je neko vrijeme kod kuće u Češkoj gdje svakodnevno trenira čekajući svoju priliku. Za nju se nada da bi mu možda mogla doći posljednjeg vikenda ovog mjeseca, budući da će upravo tad u Abu Dhabiju biti rezerva za borbu između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire, borbu za titulu UFC prvaka poluteške kategorije.

Čeh je taj status izgradio uz samo dva UFC nastupa. Ali, način na kojima je u njima ostvario pobjede, uključujući itekako zanimljiv karakter i imidž, bili su nešto na što UFC nije mogao ostati imun i Jiri je preskočio Aleksandra Rakića koji se nekako do tada činio kao siguran idući izazivač.

Dok trenira kod kuće u Češkoj, Jiri često koristi neobične metode. Zapravo, na njegovim društvenim mrežama rijetko ćete vidjeti neke snimke iz dvorane ili snimke sparinga s drugim borcima. No, zato ćete pronaći njegove načine komunikacije s okolinom, u prvom planu s darovima prirode. I sve to ide upravo uz onaj gore spomenuti imidž.

Posljednja objava na Instagramu, gdje ga trenutno prati 350 tisuća ljudi, tako donosi dvije fotografije i jednu video snimku. Upravo ta video snimka je ono što upada u oči, jer Jirija vidimo u udaračkom treningu. Onakvog za kakve biste očekivali da će borci koristi vreću. Ali, Jiri nije bilo kakav borac, on koristi drvo.

Ono što možemo reći i ovome najbolje je rekao jedan komentator, napisavši kako je Jiri vjerojatno neki borac iz Tekkena, popularne igre s Play Station konzole. Uvjerite se sami, u objavi ispod teksta, s dva "scrolla" ili klika u desno.

Linker
19. travanj 2024 05:16