UFC

(FOTO) Volkanovski poslao jasnu poruku i Hollowaya podsjetio na statistiku iz njihova dva susreta

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway
 JEFF BOTTARI, AFP
Aktualni prvak svom je rivalu čestitao, ali i ukazao na brojke s UFC-a 245 i UFC-a 251

UFC-ov prvak Alexander Volkanovski poslao je poruku Maxu Hollowayu i jasno mu poručio da ono što je napravio Calvinu Kattaru protiv njega izvesti ne može.

Holloway je novom pobjedom koja je porušila veći broj UFC-ovih rekorda zaslužio novu priliku za napad na titulu, a istu u ovim trenucima drži Volkanovski koji je već dvaput pobijedio Maxa, ali podijeljena odluka sudaca iz njihovog posljednjeg susreta po mnogima je bila kontroverzna.

Upravo stoga Holloway smatra kako je on još uvijek pravi broj 1 u perolakoj kategoriji, ali isto tako se Alexanderu ne žuri u treći susret, pogotovo kada zna da je iz prethodna dva izlazio kao pobjednik.

Volkanovski je u subotu pozorno pratio događanja iz Abu Dhabija, nakon borbe je čestitao i Maxu i Calvinu, ali je zato za svog bivšeg suparnika imao i jednu posebnu poruku:

"Dobra borba, ali te brojke ne možeš izvući kada sam ja ispred tebe", napisao je prvak na Twitteru i priložio statistiku iz njihovih susreta koja prikazuje puno skromnije Hollowayeve brojke od onih koje je ostvario protiv Kattara.

Spomenimo i da bi Volkanovski svoju titulu treba o braniti 27. ožujka kada će za protivnika imati Briana Ortegu.

Linker
16. travanj 2024 01:56