UFC

White otkrio planove i objasnio zašto UFC dogovara trilogiju Poiriera i McGregora!

Dustin Poirier i Conor McGregor
 Screenshot, YouTube
‘Dobra je stvar što će za ovaj meč McGregor biti gladniji no ikad‘

Trilogija Dustina Poiriera i Conora McGregora više nije samo želja UFC-ovih zvijezda već i smjer u kojem će se odvijati planovi najpoznatije MMA promocije.

Više od šest godina čekali su na revanš, ali za treći susret bi mogli pričekati svega nekoliko mjeseci. Naime, gostujući na ESPN-ovoj Get Up emisiji, Dana White potvrdio je da UFC namjerava na ljeto organizirati novu borbu u kojoj bismo sa suprotnih strana ponovno gledali McGregora i Poiriera.

"Dustin je prvorangirani, a Conor šestorangirani borac i kada imate dva borca koja su u takvoj poziciji i kada obojica žele trilogiju - onda je to smjer u kojem morate ići. Vjerojatno ćemo to pokušati dogovoriti za ovo ljeto", potvrdio je predsjednik UFC-a najvjerojatniji rasplet ideje koja se pojavila nedugo nakon UFC-a 257 na kojem je Poirier zaustavio McGregora i tako osvetio bolan poraz iz 2014. godine.

"Ako pogledate Conora i način na koji se borio, one ‘kickove‘ koje je primao u noge, njegov gard... Potpuno je podcijenio Dustina. Nije mi namjera ništa oduzeti od Poiriera, ali kada se tamo pojavite u super jahti i kada živite poput Conora, onda morate svakog protivnika ozbiljno shvatiti. Nije bitno kako si u prvom meču pobijedio Poiriera. To nije isti lik s kojim ćeš se susreti. A pored toga, očito je i da Poirier trenira kao da se sprema za najvažniji meč u karijeri. Puno je tu bilo faktora za jedno iznenađenje. No, dobra je stvar što će za trilogiju McGregor biti gladniji no ikad, želi tu borbu i bit će to zabavan meč", zaključio je predsjednik UFC-a.

Ako ćemo suditi prema Whiteovim izjavama u jednom drugom intervjuu, onda bismo mogli zaključiti ovo neće biti borba za titulu jer će se, kako kaže Dana, tek nakon međusobnih okršaja najboljih boraca lake kategorije odrediti tko zaslužuje ući u bitku za prestižni pojas.

Linker
14. travanj 2024 16:05