UFC

White tvrdi da McGregor ima ‘dvije opcije‘, a otkrio je i detalje iz najnovijeg razgovora s Khabibom

Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
Sada je i jasno tko će se boriti za titulu ako Khabib zaista ostane umirovljen

U idealnom raspletu za UFC i Danu Whitea, Conor McGregor pobijedio bi Dustina Poiriera, a Khabib Nurmagomedov najavio povratak i odradio revanš koji bi imao potencijal porušiti sve rekorde gledanosti. No, to se nije dogodilo... 'The Diamond' se nakon više od šest godina osvetio Ircu i u nedjelju u Abu Dhabiju tehničkim nokautom upisao veliku pobjedu nad bivšim dvostrukim prvakom.

"Mislim da je Conor imao dobru prvu rundu, ali je i Poirier bio dobar. Borio se onako kako se i trebao boriti u uvodnoj rundi", prokomentirao je Dana White na press konferenciji pa kasnije dodao:

"Mislim da će biti još gladniji (Conor, op.a.). Nakon ovoga postoje dvije opcije: bit će gladniji ili je gotov. Novca ima. Veliki sam obožavatelj 'Rockyja', a ovo je poput 'Rocky III' filma. Kada se spustite s one jahte i vodite dobar život, teško je biti 'zvijer'. Na putu prema vrhu je bio mlad, gladan, nije imao novca i htio je lijepe stvari poput odijela, automobila, kuća... Sad ima sve što je htio. Stoga, ne znam... Stvari će se odviti na ovaj ili onaj način", zaključio je White dio o McGregoru.

Kakva je situacija s Khabibom, vraća li se prvak u akciju?

"Pričao sam s Khabibom. I rekao mi je, 'Dana budi iskren sa samim sobom. Toliko sam razina iznad ovih likova i već sam ih pobijedio.' Ne znam... Ali ne zvuči previše pozitivno. Vidjet ćemo. On neće zadržavati kategoriju i praktički je umirovljen, ali ja sam taj koji ga pokušava nagovoriti da odradi još jednu borbu. On mrzi Conora i stoga znam da je htio da Conor izgubi...", komentirao je Dana ovu temu.

Osim Poiriera, veliku pobjedu na UFC-u 257 upisao je i Michael Chandler. Bivši Bellatorov imao je impresivan UFC debi te je u prvoj rundi nokautirao Dana Hookera.

Ako je Nurmagomedov zaista umirovljen, hoće li se onda Chandler i Poirier za titulu?

"Da", kratko je i jasno s 'Fight Islanda' potvrdio predsjednik UFC-a.

Linker
28. travanj 2024 04:10