DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP
Spektakularno izdanje

Pokrenula ‘no make-up‘ trend pa pokleknula: Pamela Anderson na Met Gali iznenadila glamuroznim make-upom

Nakon gotovo godinu dana glumica je svoj besprijekoran izgled odlučila naglasiti decentnom šminkom iza koje stoji vizažistica Pat McGrath.

Nakon gotovo godinu dana glumica je svoj besprijekoran izgled odlučila naglasiti decentnom šminkom iza koje stoji vizažistica Pat McGrath.

U njujorškome Muzeju umjetnosti Metropolitan održana je još jedna Met Gala. Najvažniji modni događaj i ove godine nije razočarao kada su u pitanju glamurozne kreacije, a na crvenom tepihu u svojim najboljim izdanjima prošetale su brojne zvijezde. Među njima bila je i glumica Pamela Anderson. Zvijezda 90-ih koja se u šezdesetima u potpunosti rebrendirala po prvi puta stigla je na najprestižniji modni događaj, a za tu prigodu odjenula je glamuroznu haljinu boje šampanjca modne kuće Oscar de la Renta dok je na glavi nosila efektan modni dodatak od perja s potpisom Noela Stewarta. Njezino sjajno izdanje odlično je upotpunila Pandorina ogrlica od ružičastih i bijelih 200 karatnih dijamanata koja je s jedne strane bila prišivena na haljinu dok se s druge strane spuštala niz leđa.

Muza 90-ih, autorica i aktivistica koja u posljednje vrijeme propagira prirodan izgled pa se na javnim događajima često pojavljuje bez imalo šminke ovog puta odlučila je prekršiti ‘No Make-up‘ Make-up rule pa je na Met Galu stigla s glamuroznim make-upom iza kojeg stoji vizažistica Pat McGrath. Njezinu dugu plavu kosu u ležernu punđu stilizirao je frizer Orlando Pita.

image
ANGELA WEISS AFP

Iako je najveću slavu uživala 90-ih godina interes javnosti za najpoznatijom plavušom s plaže i dalje ne jenjava. Prošle godine u potpunosti odrekla make-upa te naglasak stavila na prirodnu ljepotu, a zanimljivo je i da je bez šminke snimila čak i dokumentarac za Netflix. Za glumicu se sve promijenilo kada se u rujnu 2023., pojavila bez šminke na reviji Isabel Marant na Tjednu mode u Parizu. Bilo je to jedno od njenih prvih pojavljivanja u javnosti bez šminke, a tada je komentirala da se "osjećala slobodno" te da je to učinila "za djevojke". Potaknuta "no make-up trendom" početkom godine odlučila je proširiti svoje poslovanje, a na Instagramu je s nešto više od tri milijuna pratitelja podijelila kako je s dvojicom sinova, 27-godišnjim Brandonom i 26-godišnjim Dylanom, postala suosnivačica skincare brenda Sonsie koji je prošle godine lansirala poznata influencerica Marie von Behrens-Felipe.

image
DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP

"Sonsie je nova, divna, tvrtka za njegu kože koja je u skladu s veganskim postulatima. S važnom porukom koju želim podijeliti sa svijetom. Za mene prava ljepota proizlazi iz autentičnosti. Želim izgledati kako izgledam i osjećati se kako se osjećam, a to znači brinuti se o sebi - iznutra i izvana... Vjerujem da su razlike ono što nas čini lijepima i zanimljivima. Cilj je ostvariti vlastitu svrhu na Zemlji. To počinje vjerom u sebe i hrabrosti da budemo ono što nitko drugi nije - krajnji cilj nadilazi zdravu kožu", otkrila je ranije 56-godišnja Anderson.

Nedavno je sa sinom pokrenula TV kanal pod nazivom EarthDay 365 u kojem se prvenstveno prikazuju dokumentarci o prirodi, a osim pokretanja kanala s dokumentarcima o zaštiti prirode i veganske kozmetičke linije, Anderson je nedavno najavila i kuharicu pod nazivom "I love You by Pamela Anderson".

Linker
07. svibanj 2024 11:15