BRIDGERTON

Prvi pogled na nove ljubavne intrige iz londonskog visokog društva

Emitiranje treće sezone popularnog Netflixovog serijala započinje 16. svibnja, a upravo je objavljen prvi teaser.

Nakon dvije godine stanke na male ekrane vraćaju se ljubavni zapleti, drame i intrige iz londonskog visokog društva početkom 19. stoljeća u trećoj sezoni jedne od najpopularnijih serija "Bridgerton". Stanka je bila duga, po mnogima i preduga, a streaming platforma Netflix upravo je objavila prvi teaer za sezonu koja će se prikazivati u dva dijela - prvi stiže 16. svibnja, a drugi 13. lipnja.

Teaser započinje zbivanjima na balu na koji je Lord Anthony dopratio sestru Francescu, koja ga zamoli da je ostavi samu. Anthony neočekivanu priliku iskoristi da se pridruži svojoj majci Lady Violet Bridgerton i supruzi Kate, koju zamoli za ples, nakon kojeg izmijene strastveni poljubac.

A što dalje slijedi saznat ćemo kad započne emitiranje treće sezone. Kako je poznato, radnja serije prati osmero braće i sestara iz obitelji Bridgerton koji pokušavaju pronaći ljubav i sreću među londonskom elitom. U prvoj sezoni naglasak je bio na liku Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), druga sezona se fokusirala na njezinog brata Lorda Anthonyja (Jonathan Bailey), a radnja treće sezone temelji se na romanu spisateljice Julije Quinn "Romancing Mister Bridgerton" u čijem fokusu je želja Penelope Featherington da se osamostali i pronađe muškarca svog života.

image

Glumačka ekipa ‘Bridgertona‘: Luke Thompson, Claudia Jessie, Luke Newton, Nicola Coughlan, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh i Martins Imhangbe

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Pitanje svih pitanja glasi je li to Colin Bridgerton koji se odmoran i svjež vraća s ljetnog odmora i zahvaljujući tome postaje još poželjniji i popularniji u društvu. U svakom slučaju gledateljima neće biti nimalo dosadno.

image

Glumci Luke Newton i Nicola Coughlan na najavi treće sezone u Londonu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

U ulogama Penelope i Colina i dalje gledamo Nicolu Coughlan i Lukea Newtona, a Francescu Bridgerton sad igra engleska glumica Hannah Dodd, koja je na setu zamijenila kolegicu Ruby Stokes. Njoj je pauza bila preduga, te je u međuvremenu prihvatila druge uloge. Na žalost brojnih obožavateljica, ni ova sezona neće nam donijeti povratak markantnog vojvode od Hastingsa kojeg je utjelovio Regé-Jean Page, a "Bridgerton" je nakon dvije sezone napustila i glumica Phoebe Dynevor, koju pamtimo po ulozi Daphne Bridgerton.

Linker
21. ožujak 2024 18:02